Yazarlık Atölyesinde Sertifikalar Verildi

Yazarlık Atölyesinde Sertifikalar Verildi

Yazarlık Atölyesinde Sertifikalar Verildi

 

Gemlik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Yazarlık Atölyesinde son ders işlendi. 6 hafta süren Süleyman Özışık ve Veyis Ateş’in eğitmenliğini yaptığı yazarlık okuluna katılan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi.

Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen Sertifika dağıtım törenine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz,  Gazeteci-Yazar Süleyman Özışık, Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Muharrem Nazlı, Kursiyerler ve aileleri katıldı.

Süleyman Özışık son dersinde kursiyerlere, az kelimeyle çok şey anlatabilmenin, kamuoyunu ikna edici bilgiler paylaşabilmenin, belli bir kitleye hitap edebilmenin, dili doğru kullanabilmenin, zamanı iyi yönetebilmenin detaylarını aktardı. Sertifika törenin de ayrıca kursiyerler yazdıkları yazıları aileleri ve arkadaşlarının karşısında okuma fırsatı buldu.

Çalışmaların oldukça başarılı yazılar olduğunu ifade eden Süleyman Özışık, “İlerleyen dönemlerde bu kursiyerler içerisinden çok iyi kalemler çıkacak” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, “ Doğum ile ölüm arasında ki çizgiye ne kadar iyilik ve hizmet sığdırabilirsek bizde kendimizi o kadar bahtiyar hissederiz. Bu güzel projede yer aldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.  Bu bir başlangıçtı, seneye projemizi tekrar hayata geçireceğiz. Bizim kalem ehline de kelam ehline de ihtiyacımız var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından 35 Kursiyere sertifikaları takdim edildi. Çekilen hatıra fotoğrafları ile sertifika töreni sona erdi.

 

 



(Son Güncelleme: 12 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir