MİNİK GÜREŞÇİLER UMUT VAAD EDİYOR

MİNİK GÜREŞÇİLER UMUT VAAD EDİYOR

8 Nisan tarihinde Bursa Kestel’de düzenlenen Kulüpler arası Bursa İl seçmeleri tamamlandı. 11-13 yaş arası minikler Bursa İl seçmelerinde Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor adına yarışan Semih Öztürk 3. Ahmet Ali Ayyıldız 5., Emre Birelli ve Kadir yazıcı 7. olarak kulübünü ve ailesini gururlandırdı.

Bu kapsamda ilk 3’e diren Semih Öztürk, Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünü Bölge seçmelerinde temsil etmeye hak kazındı. 13-15 yaş kulüpler arası Bursa İl seçmelerinde 2. Olan Ferdi Akdağ ise Bölge Şampiyonasında Sivas’ta takımını temsil edecek.

Tüm sporcularımızın üstün gayretleri ve maçlarda elde ettikleri zaferler bizleri oldukça memnun etti diye konuşan Gemlik Belediyespor Güreş Antrenörü Emre Ayvaz, “İnşallah başarılı giden grafiğimizi devam ettirip önümüzde ki müsabakalarında da hedeflediğimiz dereceleri elde edeceğiz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz olmak üzere Kulüp Başkanımız Hulusi Gandar ve yönetimine, sporcularımızın ailelerine ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hulisi Gandar da, “Belediyespor bünyesindeki birçok dalda, sporcularımızın önemli başarılarına hep birlikte şahit oluyoruz. Ben çocuklarımıza emek veren, hizmet veren hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 



(Son Güncelleme: 11 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir