Gemlik'te İş Hayatını Seçim Heyecanı Sardı

Gemlik’te İş Hayatını Seçim Heyecanı Sardı

Gemlik’te İş Hayatını Seçim Heyecanı Sardı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası 14 Nisan tarihinde meslek komiteleri seçimleri ile meclis üyelerini belirleyecek. 11 komitenin yer aldığı Gemlik Ticaret Odasının 3. Meslek komitesinden aday olan Aydın Madencilik Ltd. Şti. Şirket Müdürü Sedat Aydın , Gemlik Küçük Sanayi Kooparatif Başkanı Semih Aşkın, Işıker Makina Ltd. Şti. Şirket Müdürü Esat Işık, Kromeka Ltd. Şti. Şirket Müdürü Cüneyt Kalkan ve 14 kişilik güçlü listesi ile çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir.
Sedat Aydın: ” Bugün bu basın açıklamamızın nedeni; artık seçim gündemi içerisine girmiş bulunduğumuz ve 14 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Seçimleridir. Seçim süreci ve sonrasında çalışacağımız arkadaşlarımızla beraber, uzun zamandır sürdürdüğümüz taban çalışmaları sonucunda, birçok işadamı ve esnaf dostlarımızla sohbet etme fırsatı bulduk. Görüşmelerimizde, Ticaret ve Sanayi Odası’nda mutlak bir anlayış değişikliğine gitmek gerektiği için bu yola çıktığımızı belirttik. Mevcut yönetime şuana kadar yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Şunu da, özellikle altını çizerek belirtmek istiyorum ki mevcut yönetimin Gemlik’in ekonomisini canlı tutacak projelerin üretilmesine katkı sağlamadığını düşündüğümüz için şimdi buradayız. Biz biliyoruz ki; Yeniden Büyük Türkiye’nin oluşması için Gemlik’ten başlayarak sanayi ve yüksek teknoloji yatırımları ile büyüme gerçekleşir. Bu sebepten dolayı da Gemlik ve Ülkemize hizmet için yönetime aday olduk, siz değerli basın mensupları aracılığıyla tüm Gemlik halkına ve esnaf dostlarımıza ilan ediyoruz.” Dedi.
Semih Aşkın, “Sanayi Ticaret Odası; esnafı temsil etme noktasında hükümetlerden yatırım ve teşvik alan en büyük sivil toplum kurumu temsilcisidir. İlçemizde yapılması planlanan bütün yatırımlarla alakalı olarak, ilgili kuruluşlarla görüşüp, bu yatırımlardan Gemlik esnafımızın azami şekilde faydalanmasını sağlayalım.” Diyerek sözlerini tamamladı.
Cüneyt Kalkan, “Tüm Sanayici, İş adamı ve Esnafımızı kucaklayan bir seçim çalışması yürütüyoruz. Sanayi ve Ticaret Odamızın değerli üyelerinin teveccühü ile meclise girdiğimizde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sorunları tespit eden, proje ve çözüm üreten, danışan ve birlikte yöneten bir anlayışın hâkim olacağı güçlü bir yönetim oluşturacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Orhangazi ilçelerimizi de kucaklayan projeler üretip bu bölgenin bir bütünlük içerisinde çalışacağına inanmaktayız.” Dedi.
Esat Işık,”Bizler diyoruz ki; gelin odamızı üretken hâle getirelim. Özellikle Mesleki eğitim alanında yeni projeler üreterek bu projelerin hayata geçirilebilmesi için yoğun çaba harcayalım. Yani ricacı değil, icracı oda olalım. Bu hizmet yarışının sonucu ne olursa olsun kazanan Gemlik olsun. Bu yarıştan tek güçlü çıkan Gemlik Tüccarı ve Sanayicisi olsun.” Dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir