CHP’den Ankara Çıkartması

CHP’den Ankara Çıkartması

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan CHP Grup Toplantısı sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla TBMM’deki makamında görüştü.
Sertaslan: “Gemlik’e hayırlı olsun”
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gemlik’i çok önemsediğini bahseden CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Sertaslan: “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçimleri ve özellikle Gemlik’teki seçimleri çok önemsiyor. Biz de bu önemin farkındayız. Gemlik’te tekrar sosyal demokrat belediyeciliği harekete geçirmek için bugünden itibaren çok çalışacağız. Gemlik yıllardan beridir, özellikle sosyal hayat olarak hak ettiğinin çok gerisinde bir yaşam sürdürüyor. Gemlik’i tekrar ayağa kaldıracak gücümüz ve ekibimiz var adaylığımız Gemlik’e hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Ankara’daki görüşmeleri değerlendiren CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ise “Genel Başkanımız yerel seçimleri çok önemsediğini vurguladı. Bizlerde bunun doğrultusunda adayımız Mehmet Uğur Sertaslan ile Ankara’da çeşitli temaslarda bulunduk. Bizlerde bugünden itibaren çalışmalarımıza ara vermeden ve Gemlik’i karış karış gezerek bu seçimleri kazanacağız” dedi
Gemlik İlçe heyeti TBMM’deki grup toplantısının ve Kılıçdaroğlu’yla görüşmesinin ardından Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’la görüştü.



(Son Güncelleme: 11 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir