Girişimcilik Destek Programı Başladı

Girişimcilik Destek Programı Başladı

Girişimcilik Destek Programı Başladı

Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile İŞKUR arasında imzalanan protokol gereği girişimcilik destek programı başladı. 2 Nisan, 9 Nisan ve 16 Nisan’da yapılacak olan eğitim programı çerçevesinde öncelik bayanlara verildi. 25’er kişilik gruplar halinde 32 saat sürecek olan kurslar Esnaf ve Sanatkârlar Odası lokalinde başladı. Programı başarıyla bitiren ve sertifika almaya hak kazananlara KOSGEB’den kredi destekli iş imkânı verilecek.
Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, uygulama girişimcilik eğitiminin ilkini başlattıklarını belirterek, İŞKUR ile işbirliği çerçevesinde bu tür protokollerin devam edeceğini vurguladı. 2 Nisan haftasındaki programa bayanların katılım sağladığını ifade eden İsmail Beki, 9 Nisan ve 16 Nisan tarihlerinde de girişimcilik destek programının tekrarlanacağını kaydetti.
Meslek gelişim programlarına da öncelik verdiklerini bir kez daha hatırlatan Oda Başkanı İsmail Beki, mermer sektörü ve marangozluk sektöründe çalışanların da meslek içi eğitim kapsamında fuarlara götürüleceğini söyledi.



(Son Güncelleme: 3 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir