AK Parti'den şehitler köşesi

AK Parti’den şehitler köşesi

AK Parti’den şehitler köşesi

Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, Teşkilat Binasında Şehitler Köşesi açtı.

Şehitler Köşesi açılışına Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Zekeriya Birkan, İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, parti yönetimi ve parti üyeleri katıldı.

Konu ile alakalı açıklama yapan İlçe Başkanı Yaşar İslam; ”Bizler vatandaşımızın önemli teveccühünü alan bir hareketiz. Parti teşkilatımız içinde milli ve manevi şuuru en üst düzeye çıkarmak da bizlerin görevidir. Şehitlerimize de bu anlamda ayrıca önem veriyoruz. Gemlik’imizin 17 Şehit’ine de parti binamızda köşe yapmayı uygun gördük” dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise; ” Vatansız kalmak, cansız kalmak demektir. Bu vatana hizmet yolunda canlarını feda eden şehitlerimizin, parti binasında böyle güzel bir köşede hatırlanması ve anılacak olması da anlamlıdır. Gittiği yere barış ve adalet götüren milletiz. Bu anlamda şehit olanların ruhları şad olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Şehitler Köşesi Gemlik Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın okuduğu Kuran’ı Kerim tilaveti ile açıldı.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir