Hamam ısıtma sistemleri

Hamam ısıtma sistemleri

Hamam ısıtma sistemleri

Endüstriyel çözümlerde hamam ısıtma sistemleri oldukça önemli yer tutmaktadır. Turistik girişimcilerin yurdumuza gelen turistleri kendi tesislerine çekmek istemesi adına olabilecek tüm konfor ve ilgi çekici imkanları barındırması rekabet edebilme adına gerekli olmaktadır. Yurdumuzda da oldukça sevilen hamam kültürünün gelişen teknolojik imkanlara uyarlanması ile nitelikleri daha da çoğalmaktadır. Örnek vermek gerekir ise Spa hizmetlerinin hamam ile birlikte sunulması ile spor merkezleri dahil bir çok işletme hamam bölümü barındırmaya başlamıştır. Hamam ortamlarının konforlu olması adına zeminlerinin ısıtılması gerekmektedir. ISITMAX Elektrikli yerden ısıtma sistemleri ile hamam zeminleri hiç bir zahmete katlanılmadan kolaylıkla ısıtılabilmektedir.
Elektrikli yerden ısıtma sistemleri
Isıtıcı kablolar ve karbon şilteler yardımı ile döşenen sistem; yer zeminini elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştürerek ısıtır. Eski sulu ve buharlı ısıtma sistemlerine göre oldukça kolay kullanıma sahip sistem devreye girme süresi açısından rakipsizdir. Sistemin kurulumu oldukça kısa sürmekte inşaat aşaması dahil yenileme çalışmaları içerisinde de kolaylıkla kurulumu gerçekleştirilebilmektedir. Sistemin sahip olduğu termostat ve sensörler sayesinde sabit sıcaklıkta tutulabilmektedir. Gerekli koruyucu sistemlere sahip olan sistemin elektrik kaçak sonucu kazalara sebep olması neredeyse imkansızdır.

Tesis işletmelerinin için hamam ısıtma sistemlerine sahip olması için ne yapması gerekir?
Tesis işletmelerinin özellikle turistik hizmet verenlerinin ister önceden hamam bölümünü yenileme çalışması içerisinde olması ister inşaat projeleri yapılırken hamam ısıtma sistemleri kolaylıkla döşenebilmektedir. Yenileme çalışmalarında kırma dökme işlemleri yapmadan ısıtıcı kablo şiltelerin kolaylık döşenmesi ile kurulum tamamlanabilmektedir. ISITMAX sitesinde yer alan canlı destek bölümünden projeleriniz ile ilgili tüm sorularınızı sorabilir teknik ve bilgi anlamında tüm sorularınıza en kısa sürede yanıt alabilirsiniz.
Isıtmax ile hamam ısıtma sistemleri
Isıtmax ekibi yüzlerce proje içerisinde aktif rol alması ile tamamıyla bilgi birikimi ve tecrübeli ekibi ile hareket etmektedir. Kurulum yapılacak hamam alanlarını önceden ziyaret ederek kurulum projesi oluşturmaktadır. Döşenme işlemi tamamlanması ile kullanıcılarına gerekli bilgilendirme ve eğitimi vermekte profesyonel çözümler sunmaktadır. Sizler de tesisleriniz bünyesinde yer alan hamam alanlarını ISITMAX ile projelendirmek ister misiniz?

Detaylı Bilgi: https://www.isitmax.com/hamam-isitma/



(Son Güncelleme: 4 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir