Kibir Kendinden Habersizliktir.
Kibir Kendinden Habersizliktir.

Petrolün Ömrü 40 Yıl – Milli Takımımız

Petrolün Ömrü 40 Yıl – Milli Takımımız

Yapılan araştırmalarda, küresel petrol rezervlerinin 40 yıllık ömürlerinin kaldığını, öğreniyoruz. Suudi Arabistan’ı ve Birleşik Arap Emirliklerini markaja alan Amerika’nın, yeni hedefinin İran ve Rusya olduğunu anlıyoruz.
Ajan kriziyle yıpratılan Rusya’dan sonra, onu hedefin İran olduğunu, biliyoruz. Ana proje, hiç petrolü olmayan Çin’in, ekonomik Kaosa itilmesidir.
Biz ise iki arada bir deredeyiz. Komşularımız Rusya ve İran’ı, bırakmak istemiyoruz. Ama. Amerika ve (AB) nin bizi bırakmak istemediklerini de, biliyoruz.
Çok hassa bir denge politikasının, merkezindeyiz. Geçmişte, ‘’kontrollü darbe’’ diyerek, Amerika ve Almanya politikalarına destek olan Kılıçtaroğlu’nun yine devreye sokulduğunu hissediyoruz.
FETÖ örgütünün, Amerikan gizli servisinin desteğiyle, hala diri kalmak için, gizli bir direnişin için de olduğunu, okuyoruz.
Böyle kritik zamanlarda, Kılıçtaroğlu’nun da bu direnişe destek olduğunu, seziyoruz. FETÖ örgütü için yapılan ilk yargılamalarda, ‘’Kontrollü Darbe’’ diyerek, FETÖ’ye destek ve Cesaret vermiştir.
Şimdi ise, Fetö örgütü ile ölümüne savaş veren Erdoğan’ı, Fetö’nün bir numarası diye suçlayarak, sınır ötesi operasyonlarını yıpratmayı amaçladığını, hissediyoruz.
Kılıçtaroğlu’nun bu türlü radikal çıkışlarının hem Amerika hem de FETÖ’ye destek için olduğunu, bilmeyen yoktur.
Geçen yıl Haziran ayında Ankara, İstanbul yürüyüşünde, görüntü de Enis Berberoğlu vardı. Ama. Esas hedef, Fetö’cüleri ve (HDP) lileri, kurtarmaktı.
Yeni Milli Takım Nasıldı
Yeni Milli takımımızın, bireysel olarak çok kaliteli ve genç oyunculardan kurulduğunu, gördük. Hakan Çulhanoğlu’nun Milli takıma daha çok ısındığını, Cengiz’in de artık vazgeçilmezlerden biri olduğunu, anladık.
Artık yorulduğunu ve rica ile oynadığını sezdiğimiz, Mehmet Topal’ın yerine, yeni oyuncu bulmamız şart olmuştur.
Ve. Her maça, farklı bir kadro ile çıkma alışkanlığına, son vermeliyiz. Rusya’da yapılacak dünya kupası için, oynanan hazırlık maçlarını izledik.
Rusya’yı, İtalya’yı, Arjantin’i ve hatta Almanya’yı beğenmedik. Bu sene yapılacak dünya kupası maçlarında, Belçika’yı ve özellikle Fransa’yı, çok beğendik.
Tabi. Türkiye olarak, kupa dışında kaldığımıza da, çok üzüldük.
GÜNÜN SÖZÜ
Biri sana kötülük ederse unut.
Ama. Sen birine kötülük edersen unutma.
‘’ Halil Cibran’’



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir