Ticaret Borsası Meclisi son toplantısını yaptı

Ticaret Borsası Meclisi son toplantısını yaptı

Ticaret Borsası Meclisi son toplantısını yaptı

Gemlik Ticaret Borsası  1 Nisan 2018 Pazar Günü yapılacak organ seçimleri öncesinde 2013-2018 çalışma döneminin son Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Mustafa Doğan’ın başkanlığında yapılan dönemin son toplantısına Gemlik Ticaret Borsası Meclis üyeleri tam kadro katılırken,  Meclis Başkanı Doğan ve Yönetim Kurulu Başkanı Çakır, ortak bir temenni olarak “Borsamızın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Mustafa Doğan: Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim

Gemlik Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Doğan dönemin son toplantısında kısa bir değerlendirme konuşması yaparak “ Gemlik Ticaret Borsası olarak 5 yıllık dönemde birçok güzel iş ve projeler yaptık. Bunların hepsi başta siz meclis üyelerim ve değerli üyelerimizin katkıları ve destekleriyle olmuştur. Bu nedenle Borsamızın bugüne gelmesinde emeği geçen tüm üyelerimize, ve çalışanlarımıza teşekkür ediyor, ebediyete intikal etmiş olanlara da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Özden Çakır: Uyumlu Çalıştık

Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır da yaptığı konuşmada, Gemlik Ticaret Borsası’nın bugün belli başlı projeleri hayata geçirebildiyse bunda en büyük pay uyumlu bir Meclis ve bu Meclis’le uyumlu bir şekilde çalışan Yönetim Kurulu olduğuna dikkat çekti.

Toplantı Meclis gündem maddelerinin oy birliğiyle kabul etmesinin ardından sonra erdi.



(Son Güncelleme: 28 Mart 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir