YENİ SİSTEMDE İKTİDAR BİZİZ…

YENİ SİSTEMDE İKTİDAR BİZİZ…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, mart ayı ilçe divan toplantısını ilçe lokalinde gerçekleştirdi. İlçe yönetim kurulu üyelerinin faaliyet raporlarını sunmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız’ın sözleri toplantıya damgasını vurdu.

“İktidar Partisinin, Saadet Partisi ile muhalefet eder duruma gelmesi Saadet Partisi’nin büyük bir ivme kazandığının göstergesidir. 2019 seçimlerinin kilit partisi olmamızın en önemli özelliği adımlarımızı sağlam basmamızdan ve ilkelerimizden kaynaklanmaktadır. Meclis içindeki ve dışındaki partilerin Saadet Partisi’ni yanlarında görmek ve ittifak kurmak istemeleri göze hoş gelmektedir; fakat biz ittifakların kutuplaşmayı da beraberinde getireceğini düşünüyoruz. Bu nedenle bizim isteğimiz ittifakla değil, ilkeler doğrultusunda bir araya gelmektir.”

Havuz Medyası ile alakalı olarak da görüşlerini dile getiren Yıldız “Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu Saadet Partisinin sesini duyurduğu, iktidarın yaptığı yanlışları vatandaşa bir bir anlattığı için ulusal bir medya kuruluşu bir gecede el değiştirdi. Bu değişiklikle medyamız tamamen havuz medyası oldu. Buna rağmen, milletimiz artık gerçekleri gördü ve duydu. Milletimiz akın akın Saadet Partisi’ne koşuyor. Allah’ın izni ile 2019 seçimleri Saadet Partisi’nin zaferi ile sonuçlanacak ve ilkelerimiz doğrultusunda ülkemiz hak ettiği noktaya gelecek.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir