KÖRFEZ BAYAN PROTOKOLÜ VE MUHTARLAR GEMLİK’TE AĞIRLANDI (1)

KÖRFEZ BAYAN PROTOKOLÜ VE MUHTARLAR GEMLİK’TE AĞIRLANDI

KÖRFEZ BAYAN PROTOKOLÜ VE MUHTARLAR GEMLİK’TE AĞIRLANDI

Körfez bayan protokolü, muhtarlar ve eşlerinin her ay tanışma ve kaynaşma amaçlı olarak düzenledikleri toplantıların ikincisi Gemlik’te gerçekleşti. İlk buluşmasını körfezde gerçekleştiren kadınlar bu kez Gemlik’te ağırlandı.

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş’un eşi Serpil Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın eşi Suzan Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’nın eşi Yasemin Avcı, Halitpaşa Mahalle Muhtarı Sevim Koçdemir, Karacaali Mahalle Muhtarı Göksal Noca ve Gençali Mahalle Muhtarı Mürvet Günay’ın ev sahipliğini yaptığı “Dostluk” buluşmasına, Körfezden de, Kaymakam Hasan Hüseyin Can’ın eşi Şengül Can, Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu’nun eşi Rabia Kabadayıoğlu, Başkan Yardımcısı İsa Taş’ın eşi Rukiye Taş ve ilçenin kadın muhtarları ve muhtar eşleri katıldı.

Muhteşem deniz manzarası eşliğinde bir araya gelen kadınlar kısa sürede tanışıp kaynaşırken, birbirlerine çeşitli hediyeler verdi. Buluşma sonrasında 3.Cumhurbaşkanı Celal Bayar anıtı ve müzesinin yanı sıra Gemlik sahili de ziyaret edildi.

Programların sonrasında konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Muhtarlar Dernek Başkan Yardımcısı Sevim Koçdemir, “ Sizleri Gemlik’te ağırlamaktan çok mutluyuz, yemeğin adını dostluk koyduk bundan sonra Körfez ilçe bizim dostumuzdur. Sizleri her zaman Gemlik’te ağırlamaktan mutluluk duyarız” dedi.

Körfez İlçe Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit ise, “ Sizlere Körfez Kaymakamımız Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’dan selamlar, sevgiler getirdik. Bugün sizlerle olmaktan büyük keyif aldık. Bu organizasyonda emeği geçen, başta Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik şubesi Başkan yardımcı Sevim Koç Demir’e, Gemlik Kaymakamlığı’na, Gemlik Belediyesi’ne teşekkür ederim. Bizler de sizleri Körfez’de ağırlamaktan onur duyarız. Organizasyon da başından sonuna kadar bizleri yalnız bırakmayan, Körfez Belediyesi Muhtarlar Müdürü Özcan Efe ve ekibine teşekkür ederim. Ayrıca, yapılan dostluk yemeğine Bursa bölgesinden katılım sağlayan, Yıldırım ilçesi Siteler Mahalle Muhtarı Selma İncesu, Nalbantoğlu Muhtarı, Gönül Metelikçi’ye, Gemlik Gençali Muhtarı Mürvet Günay’a, Karacaali Muhtarı Göksal Noca’ya bizleri yalnız bırakmadıkları ve programa renk kattıkları için, teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Çekilen hatıra fotoğrafları ile birlikte dostluk buluşması sona erdi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir