Eroğlu'ndan Çanakkale Konseri

Eroğlu’ndan Çanakkale Konseri

Eroğlu’ndan Çanakkale Konseri

Gemlik’e gelen etkinliğinde Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Musa Eroğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi anma etkinlikleri kapsamında Kapalı Spor salonunda halka açık konser verdi.
Gemlik Belediyesi’nin çeşitli sponsorlarla birlikte organize ettiği “Destanlaşan Türküler 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma” etkinliğinde Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Musa Eroğlu sahne aldı. Spor Salonunda organize edilen Türkü Gecesi ilçe halkından da büyük ilgi gördü. Hasan Basri’nin sunumuyla düzenlenen gecede Gemlikli snaatçı Ahmet Gültekin’de bir konser verdi.
Gemlik Halk Eğitimi Merkezi Halk Dansları Topluluğunun gösterimi ile renklenen gecede Türk Halk müziğinin güçlü sesi Musa Eroğlu’da dinleyenlere Türkü ziyafeti çekti. Sponsor firmalara plaket takdiminin gerçekleştirildiği “Destanlaşan Türküler” gecesinde sahne alan Musa Eroğlu, birbirinden güzel türkülerle Gemliklilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Garnizon Komutanı Dr. Vet. Alb. Aziz Sevimli, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, ilçe adliyesinde görevli hakim ve savcılar ile Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce, Jandarma Komutanı Barış Bozkurt ve çok sayıda davetli izledi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir