BAŞKAN YILMAZ GEMLİKLİ KADINLARI AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ GEMLİKLİ KADINLARI AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ GEMLİKLİ KADINLARI AĞIRLADI

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in farklı mahallelerinde yaşayan kadınlara kahvaltı ikramında bulundu.

Büyükşehir Atatepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltı programına, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve eşi Suzan Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve eşi Yasemin Avcı, Karacaali Muhtarı Göksal Noca, Halitpaşa Mahalle Muhtarı Sevim Koçdemir’in yanı sıra ilçe’de farklı Mahallelerde yaşayan 105 kadın katıldı.

“Şairin dediği gibi gönül muhabbet ister kahve bahane” diye sözlerine başlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “ Amacımız böylesine güzel bir havayı, güzel bir ortamda sizlerle bir araya gelerek değerlendirmekti” dedi. Başkan Yılmaz, “Kadın annedir, eştir, hayatta her şeydir. Hayatın her aşamasında kadının rolü çok büyüktür. Hürmeti sadece bir güne indirmemeliyiz. 365 gün 24 saat bunu yerine getirerek hanımlarımıza en güzel şekilde davranmalıyız. İnşallah hep böyle iyi günler geçirelim. Bu memlekette birliğe, beraberliğe ve huzura çok ihtiyaç var. Ülkemize yüz sene önce Çanakkale’den girip Anadolu’yu işgal edemeyen güçler, 15 Temmuz da tüm şehirlerimizi işgal etmeye çalışmışlardı. Aziz milletimiz bu işgal girişimini geri püskürttü. Boş durmadılar, durmayacaklar. Allah birliğimizi ve beraberliğimi bozmak isteyenlere fırsat vermesin” ifadelerini kullandı.

Sohbet havasında gerçekleşen kahvaltı programının ardından, Gemlik belediye personeli tüm kadınlara şal hediye etti. Çekilen hatıra fotoğrafları ile kahvaltı programı sona erdi.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir