Yılmaz'dan Okul Çıkarması

   Yılmaz’dan Okul Çıkarması

   Yılmaz’dan Okul Çıkarması

Gemlik Belediye başkanı Refik Yılmaz, yeni Endüstri Meslek lisesi yapılacak alanı inceledi. Şehit Cemal Okulunun temelini de kısa süre sonra atılacağını belirten Yılmaz bu günde Toplu Konutlar bölgesine yapılacak olan Arif Nihat Asya okulunun temelini atacak.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ihalesi tamamlanan ve yakın zamanda çalışmalarına başlanacak olan Gemlik Endüstri Meslek Lisesi arsasında incelemeler yaptı.

Yer sahipleri ile sohbet eden ve alanda incelemeler yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, okul çalışmalarının başlayacağından dolayı Gemlik’in önemli bir kazanç sağlayacağının altını çizerken, ”Gemlik her şeyin en iyisine layık. Bizler de, eğitim konusunda çağ atlıyoruz. Gemlik’te yıllardır yapılmayan eğitim hizmetini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Endüstri Meslek Lisesi, Gemlik’in en önde gelen ihtiyaçlarındandı. Önümüzde engel kalmadı. Okul binamız için çalışma yapmaya başlıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul yapılacak, bizler de çevre düzenlemesi ve diğer imkanlarını sağlayacağız. Çalışınca oluyor, Gemlik eğitimde de marka oluyor” dedi.

Şehit Cemal Okulu Yapımı Belli Oldu

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılacağı açıklanan Gemlik Şehit Cemal İlkokulunun yapımı ile alakalı planlama tamamlandı. Geçtiğimiz gün ihalesi ile alakalı değerlendirme de yapılırken, okulun eğitim devam ederken yapılması planlanıyor.

Okul yapımı ile alakalı çalışmaların ve ihale sürecinin önümüzdeki günlerde bildirileceği belirtilirken, okulda eğitim devam ederken, okulun bahçe bölümünde inşaatın başlayacağı, tahmini bir yıl içinde de okul yapımının tamamlanmasının ardından eski binanın yıkılacağı belirtildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın, Şükrü Şenol Okulu Spor Salonu temel atma töreninde müjdesini verdiği okulun çalışmalarının başlayacak olması da, okul velileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Öte yandan bu gün  Gemlik Toplu Konutlarının yapıldığı Cihatlı Mahallesinde, Arif Nihat Asya Okulunun temeli atılacak. Temel Atma programı, saat: 16.00 da gerçekleştirilecek.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir