GEMLİK BELEDİYESİNDE MÜLAKAT SÜRECİ TAMAMLANDI

GEMLİK BELEDİYESİNDE MÜLAKAT SÜRECİ TAMAMLANDI

GEMLİK BELEDİYESİNDE MÜLAKAT SÜRECİ TAMAMLANDI

Gemlik Belediyesi, 696 sayılı KHK ile bünyesinde çalışan taşeron personelin, belediye şirketine, işçi statüsünde aktarılması ile ilgili başlattığı çalışmalar da sona gelindi. Şubat ayı içerisinde hak sahiplerini belirleyen Gemlik Belediyesi, verilen itiraz sürecinin de tamamlanmasının ardından bünyesinde başvurusu kabul edilen 272 işçinin kadroya geçmesi noktasında son adım olan sözlü ve uygulamalı sınav süreci de bu gün itibari ile tamamlandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol’un komisyon başkanlığında gerçekleşen mülakatlarda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yunus Emre Yılmaz, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk’ten oluşan komisyon üyeleri mülakata giren işçilere genel kültür ve görev yaptıkları birimlerle ilgili sorular sordu.

13 Mart 2018 Salı günü başlayan ve 272 belediye personelinin mülakatları, 14 Mart 2018 günü itibari ile tamamlanmış oldu. Bu kapsamda başarılı olan personeller, 1 Nisan tarihine kadar Belediye şirketinin kadrosuna geçirilecek.

Sözlü ve uygulamalı olarak yapılan mülakatların tamamlanmasının ardından açıklama yapan Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, “Belediye olarak 696 sayılı KHK’nın hemen ardından bünyemizde çalışan taşeron arkadaşlarımızın kadroya geçirilmesi sürecini başlatmıştık. İlk etapta Şubat ayının ilk haftası bünyemizde çalışmakta olan tüm taşeron personellerimizin evraklarını ve güvenlik soruşturması formlarını topladık. Tüm evraklar tek tek incelenerek, KHK’da belirlenmiş olan şartları yerine getiren 272 personelimizin nihai listelerini açıkladık. 3 günlük itiraz sürecinin de tamamlanmasının ardından bugün itibari ile tüm personellerimizin sözlü ve uygulamalı sınavlarını tamamlamış olduk. Kadroya girmeye hak kazanan personellerimize ait kesin listenin duyurusunu 15 Mart Perşembe günü internet sitemizden yapacağız. Ayrıca eski hükümlülerle ilgili yeni düzenlemeyi de bekliyoruz. Ardından kazanan arkadaşlarımızın geçişlerini hemen başlatarak 1 Nisan’dan önce kadroya geçiş işlemini tamamlayarak, vermiş olduğumuz sözü yerine getirmiş olacağız. Kadroya geçecek olan tüm personellerimize hayırlı olsun” dedi.

 

 

 



(Son Güncelleme: 14 Mart 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir