BAŞKAN YILMAZ VE AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İSLAM’DAN ESNAF ZİYARETİ

BAŞKAN YILMAZ VE AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İSLAM’DAN ESNAF ZİYARETİ

BAŞKAN YILMAZ VE AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İSLAM’DAN ESNAF ZİYARETİ

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ile birlikte ilçe esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Gemlik Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili esnaf ve vatandaşlara bilgi veren Başkan Yılmaz, “Bugün de Ak Parti İlçe Başkanımız Yaşar İslam ile birlikte esnaflarımızın ve halkımızın derdini ve taleplerini dinledik. Hep birlikte daha güçlü ve yaşanılabilir bir ilçe olmak için bütün kurumlar ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Gemlik’i yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk” dedi.

Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek, Gemlik’i daha yaşanır ve modern bir yer haline getirebilmek için çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, “ Bundan sonraki süreçte de gerek açılışlarla gerekse temel atma törenlerimizle yatırım ve hizmetlerimiz aksamadan devam edecek” diye konuştu.

Her hafta “Gemlik Buluşuyor” projesi adı altında, derneklerde vatandaşlarla bir araya geldiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, esnaf ziyaretlerine de zaman ayırdığını ve vakit buldukça esnaflarla sohbet ederek çay içme fırsatı bulduklarını kaydetti.

Esnafla diyalogu pekiştirmek adına yerinde ziyaretler gerçekleştirdiklerini dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam da, “Bugün esnafımızı ziyaret ederek, bir sohbet havasında düşüncelerini dinledik. Bu tür ziyaretler bizi de esnafımızı da çok memnun ediyor” diye konuştu.



(Son Güncelleme: 8 Mart 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir