BURSA MAG- DER PROTOKOL İMZALADI

BURSA MAG- DER PROTOKOL İMZALADI

2010 Yılında İlçemizde MAG Vakfı tarafından kurulan  Mahalle Afet Gönüllüleri  yapılanması Orhangazi ilçesinide tamamlandıktan sonra 2014 Yılında Merkezi GEMLİK olan il derneklerini kurmuşlardı. Bugüne kadar MAG vakfı protokolleri üzerinden çalışmalarını sürdüren dernek , kendi kurumsal yapısını tamamlayarak  1/ 7 Mart Afet Haftasında  Bursa Valiliği ve Bursa İl Afet Acil Durum müdürlüğü ile protokollerini imzaladılar.

Bursa Afet Eğitim merkezinde düzenlenen programda Bursa Afetlerden sorumlu   Vali Yardımcısı İbrahi AVCI , AFAD Müdürü Yalçın MUMCU  Ve Bursa MAG-DER yönetim kurulu Başkanı Yusuf YUMRU Kalıcı ortak protokollerini imzaladılar .

Törene Bursa dadaki bir çok Resmi Kurum ve Kuruluşların yanısıra Belediye temsilcilikleri, Stk lar katıldılar.

İmza sonrası Vali Yardımcısı  Bursa Mag-Der’in önemine vurgu yaptı,  kendilerine bugüne kadar destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek olası afet durumunda  Mag-Derin Bursa ve  Gemlik adına kazanç olduğunu söyledi .

AFAD Müdürü MUMCU ise MAG-DER kurulduğundan bugüne gerek operasyonel  gerekse eğitim açısından çok hızlı büyüdüğünü ve kurumlarıyla olan uyumlarına dikkat çekti .

MAG-DER Yönetim Kurulu Başkanı YUMRU ise Bursa valiliği ve AFAD kuruluşuna teşekkür ederek başladığı konuşmasında , bu güne kadar kendilerine verilen destek ve gösterilen ilgiye laik işler yapmaya çalıştıklarını ve bu gün imzaladıkları protokollede kurumsallaşma yapılarını taçlandırmış olduklarını belirtti . Yumru  Vali yardımcısıyla Gemlik ile ilgili kısa görüşlerini belirtikten sonra Bursa Mag -Deri tanıtan sunum dosyalsını Vali yardımcısına sundu.

Program daha sonra kent meydanında bütün arama kurtarma ekiplerinin stant açması ve Afet haftası töreniyle devam etti.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir