Gençlik Kollarından Ortak Projeler

Gençlik Kollarından Ortak Projeler

Gençlik Kollarından Ortak Projeler

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği öncülüğünde, siyasi partilerin gençlik kolları ve gençlik hareketleri birliktelik projesi başlatıyorlar.

Ak Parti Gençlik Kolları, CHP Gençlik Kolları, Gemlik Ülkü Ocakları ve AGD’nin katıldığı projenin ilk toplantısı Gemlik Kent Konseyi Salonunda gerçekleştirildi. Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği öncülüğünde, gençlik hareketleri ile ortak yapılacak olan projenin ilk ayağı, farklı görüşteki gençlik hareketlerinden kurulacak takımla oynanacak müsabaka ile başlanacak.  Gençler, farklı projelerde de yer alacak.

Öncelikli olarak pilot okullar seçilerek başlatılacak olan projelerde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden de destek alınacak.

Konu ile alakalı değerlendirme yapan GESYAD Başkanı Şükrü Deviren; ”Gemlik’te siyasi partilere ve farklı görüşlere gönül veren gençlerimizle, ortak ve birliktelik bazlı çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalarda, önemli projelere de imza atacağımıza inanıyoruz. Katılan ve ilgi gösteren gençlerimize de teşekkür ediyoruz” dedi.



(Son Güncelleme: 6 Mart 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

1 yorum

  1. SERHAT ÇOLAK

    Gemlikpsor Taraftar dernegi ve Grup Kıos bunu senelerdir yapıyor.Farklı kuluplerin taraftarlarını bir araya getirip ortak çatı GEMLİKSPOR altında toplayabiliyor.BUnu kimse gundeme getirmediği gibi destek konusunda sahip çıkan olmuyor.Bizim size tavsiyemiz gelin Grup kıos çatısı altında birleşelim.Amacınız İlçeye fayda saglamak ise.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir