Gemlik Belediyespor Güreşte Emin Adımlarla İlerliyor

Gemlik Belediyespor Güreşte Emin Adımlarla İlerliyor

Gemlik Belediyespor Güreşte Emin Adımlarla İlerliyor

Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kestel Kapalı Spor Salonunda yapılan Kulüpler arası 15-17 yaş İl Birinciliği müsabakalarında heyecan sona erdi.

Zorlu çekişmelere sahne olan müsabakalar kapsamında Gemlik Belediyespor adına ter döken Bayram Akdağ 110 kg da 1. olurken, 65 kg Emir Faruk Öndemir 5. olarak kulübünü ve ailesini gururlandırdı. Bu kapsamda altın madalyayı boynuna takan Gemlik Belediyespor güreşçisi Bayram Akdağ Türkiye Şampiyonasına katıldı.

Tüm sporcularımızın üstün gayretleri ve maçlarda elde ettikleri zaferler bizleri oldukça memnun etti diye konuşan Gemlik Belediyespor Güreş Antrenörü Emre Ayvaz, “İnşallah başarılı giden grafiğimizi devam ettirip önümüzde ki müsabakalarında da hedeflediğimiz dereceleri elde edeceğiz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz olmak üzere Kulüp Başkanımız Hulusi Gandar ve yönetimine, sporcularımızın ailelerine ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. 7 Nisan’da Bursa’da yapılacak il seçmelerine 2005,2006 ve 2007 doğumlu 11 sporcu ile ilk kez katılacaklarını dile getiren Ayvaz, bu anlamda yoğun antrenman çalışmalarımıza da devam ediyoruz” diye konuştu.



(Son Güncelleme: 6 Mart 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir