GEMLİK BASKETBOL'DAN İSTANBUL’DA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

GEMLİK BASKETBOL’DAN İSTANBUL’DA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

GEMLİK BASKETBOL’DAN İSTANBUL’DA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

Gemlik Basketbol İstanbul deplasmanın ’da müthiş geri dönüşe imza attı. Son periyota 20 sayı Geri’de başlayan Gemlik Basketbol 4. periyot ’da T.E.D Spor ‘a 31-9 üstünlük sağlayınca müsabakayı 77:79 kazandı.

Maçı değerlendiren Gemlik Basketbol Antrenörü Fatih Elbaş ‘’ Deplasmanda Tenis Eskirim Dağcılık maçına arzu ettiğimiz gibi iyi bir başlangıç yaptık. Maçın başında hem hücumda hem müdafaada dengeli bir şekilde oyunun kontrolünü almamıza rağmen ev sahibi takım hem bireysel hem de takım olarak enerji yükselterek maçın kontrolünü ellerine aldı. Tenis Eskrim Dağcılık Müsabakanın 1 çeyreğini 22-17 , 2 çeyreğini 21-17, 3 çeyreğini 25-14 önde bitirerek son çeyreğe 20 sayı fark ile girdiler.

Son çeyreğe kadar bir çok oyun şekli denememize rağmen oyuna ortak olamadık. Maçın son 8. dakikasında fark 22 sayı ulaşmasına rağmen oyundan kopmayarak arzu ettiğimiz oyun kurgusunu ortaya koyunca skor olarak karşılığını bulma başladık. Son çeyrekte yakaladığımız muhteşem geri dönüşümüzle 4.periyot’da 31-9 üstünlük kurunca maçı 2 sayı ile kazanmasını bildik.
İstanbul deplasmanında iyi bir galibiyet almamız ’da şüphesiz iyi olanaklarla maça hazırlanmamız için her türlü özveriyi gösteren Genel Menajerimiz Yahya Gümüş ve Başkanımız Berkay Bulut’ a teşekkür ederim . Bugün Gemlik’ten İstanbul deplasmanına gelerek müsabakanın son saniyesine kadar bize verdikleri enerjiden dolayı bu galibiyetin asıl mimarlarıdır taraftarımızdır.

1.Periyot 22-17 TENİS ESKRİM DAĞCILIK
2.Periyot 21-17 TENİS ESKRİM DAĞCILIK
3.Periyot 25-14 TENİS ESKRİM DAĞCILIK
4.Periyot 9-31 GEMLİK BASKETBOL Maç Sonucu 77-79 GEMLİK BASKETBOL

Gemlik Basketbol adına Ali Tuncer 22 sayı , 10 ribaunt ve 2 blok ile maçın yıldızı olurken , Cem Han 13 sayı -6 ribaunt ,Cihan Hafızoğlu 12 sayı – 4 ribaunt ,Mert Yavi 10 sayı -3ribaunt -2 asist -1 blok , Gökhan Şenol 9 sayı ve 6 asist ile oynadı.

Tenis Eskrim Dağcılık adına Volkan Çam 17 sayı – 3 Ribaunt , İ.Arda Demirci ve Tarık Çolak 13 sayı ile oynadılar.



(Son Güncelleme: 4 Mart 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir