DİNAMİK EKİP’TEN 5 BÜYÜK PROJE

DİNAMİK EKİP’TEN 5 BÜYÜK PROJE

DİNAMİK EKİP’TEN 5 BÜYÜK PROJE

GTSO seçimleri öncesi hızlı bir tempoda çalışmalarını sürdüren 4. Meslek Komitesi Adayı olan Dinamik Ekip, istişare toplantısında bir araya geldi.

Meslek Komitesinde bulunan şirket temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımı yapıldı.

İstişare toplantısında alınan kararları aktaran Dinamik Ekip, seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri beş büyük projeyi açıkladı.

1-GEMLİK A. Ş.

Gemlik A.Ş. Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde tüm Gemlikli sanayici işadamı ve ilçe halkının tümünün gücü oranında katılımıyla kurulacaktır. İlçemizde yapılması zorunlu olan ada veya mahalle bazında kentsel dönüşüm veya büyük turizm yatırımları gibi devasa projeleri kapasite itibariyle Gemlik ölçeğinde esnaf ve şirketlerimizin yapması mümkün değildir. Ancak Gemlik A.Ş. bünyesinde tüm katılımcıların güç birliğiyle en büyük projeleri dahi kimseden borç almadan kendi öz sermayemiz ile yapabilmemiz mümkün olacaktır. Gemlik A.Ş. maddi birlikteliğin sağlanmasının yanında en önemli kazanımı da tüm sermayesini, istihdamını, hizmet ve malzeme alımını Gemlik’ten gerçekleştirmesi olacaktır.

2-GEMLİK İSTİŞARESİNDE GTSO ÇATI OLACAK

İstişare Komisyonu da yine en değer verdiğimiz projelerimizden bir tanesidir. GTSO olarak sosyal sorumluluk gereği İlçemizde gönüllü bir çatı olma hedefimiz vardır. Tüm Siyasi Parti, STK ve Kamu kurum ve kuruluşlarını yılın belirli zamanlarında aynı çatı altında toplayarak İlçemizin sorunlarının ortak akıl çerçevesinde görüşülerek bir uzlaşıya varılmasını temin etmek istiyoruz. Manevi birlikteliğin sağlanması amacına hizmet etmek için kurulacak olan İstişare Komisyonu;  bu yapının toplanma, kararların uygulanmasının takibi gibi işlerde sevk ve idaresinin sorumluluğunu yürütecektir.

3-ETİK KOMİSYONU

Ticaret ve Sanayinin ayakta durabilmesinin ana unsurlardan biri de iş ahlakıdır. Seçilmemiz halinde hayata geçirmek istediğimiz önemli projelerden biri de Etik Komisyonudur. Bu komisyon sayesinde üyelerimizin evrensel Etik Kuralları çerçevesinde iş ahlakına uygun ticaret yapmalarının desteklenmesi amaçlanmaktadır. Tağşiş, taklit, aldatma, sözleşmelere aykırılık ve buna benzer iş ahlakına aykırı hareket edilmemesi için gayret göstererek Gemlik Sanayici ve Tüccarının Türkiye’ye örnek bir yapıya bürünmesini temin etmek için çalışacağız.

4-SİBER TEKNOLOJİ ATAĞI

Yüksek teknoloji Allah’ın insanlara vermiş olduğu bir nimettir. Oda üyelerimizin bu nimetten daha iyi faydalanması için Siber Teknoloji Komisyonu kurarak Sanayi ve Ticarette daha verimli bir çalışma ortamının sağlanmasını temin etmeye çalışacağız. GTSO bünyesinde oluşturulacak bu komisyon ile üyelerimiz yeni pazarlara ulaşma, verimliliği artırma, bürokrasiyi azaltma, ihtiyaç duydukları insan, bilgi ve ekipmana daha hızlı ulaşma, tanıtım ve reklam gibi birçok alanda üyelerimize yardım edeceğiz.

5-SOSYAL YARDIM KOMİSYONU

Sosyal Yardım Komisyonu ise yine sosyal sorumluluk kapsamında kurmayı planladığımız bir komisyondur. Gemlik A. Ş. karının yüzde iki buçuğu ve diğer bağışlarla oluşturacağımız bütçe; ilçemizde yaşayan aç ve açıkta olan, ihtiyaç sahibi dul ve yetim veya bursa muhtaç öğrenci gibi kişilere aktarılacaktır. Komisyon tarafından titizlikle yürütülecek araştırmalar neticesinde yardım edilecektir. Toplumda dengeyi sağlamak adına yapılacak olan bu yardımlar; göstermelik sadakalar şeklinde değil yaraya merhem olacak vasıfta olacaktır.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir