Nilüfer Kadın Korosu Gemlik'i coşturdu

Nilüfer Kadın Korosu Gemlik’i coşturdu

Nilüfer Kadın Korosu Gemlik’i coşturdu

Dernekleşen Nilüfer Kadın Korosu, ANAÇEV Gemlik Şubesi yararına Gemlik’te verdiği konseri izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı. Yoğun ilgi nedeniyle izleyicilerin bir kısmı UÜ Gemlik Kampusu Asım Kocabıyık Kültür Merkezi’ndeki konseri ayakta izlemek zorunda kaldı.

Rast makamındaki eserlere yer verilen ilk bölümde Gülay Sürücü, Kader Tekelioğlu ve Semra Güney, popüler 45’liklerle nostalji rüzgarının estiği ikinci bölümde de Ayşe Yazgan, Handan Selamet, Melekber Günay, Aynur Öztan birer şarkı seslendirdi. Gecenin sürprizi, seyirciler arasında bulunan Gemlikli Afife Turhangil’in sahneye davet edilip, dansçılar eşliğinde tango seslendirmesiydi.

Şef. Dr. Aysel Gürel, bu yıl 8’incisi gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale gelen Gemlik konserinde ANAÇEV’e katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ayrıca bu yıl gerçekleştirecekleri “Sokak Hayvanları” projesine de değinen Gürel, ”Ağzı dili olup da konuşamayan can dostlarımız için bir dizi etkinlikler ve konser planlayarak bu konuda da farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Gemlik halkının da bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz” dedi.

Konser sonunda, etkinliğe sponsor katkısı sağlayan Borusan Holdig adına Serdar Özkaleli’ye, geçmişteki katkılarından dolayı Edip Özer’e çiçek verildi. Prof. Dr. Müfit Parlak ve Borusan Holding adına da Serdar Özkaleli, Şef. Dr. Aysel Gürel’e gecenin anısına teşekkür plaketi ve çiçek takdim ettiler.

 



(Son Güncelleme: 28 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir