Anadolu Gençlik Derneği Erbakan'ı unutmadı

Anadolu Gençlik Derneği Erbakan’ı unutmadı

Anadolu Gençlik Derneği Erbakan’ı unutmadı

Gemlik Anadolu Gençlik Derneği, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 7. Yılı dolayısıyla 24 Şubat-2 Mart 2017 tarihleri arasında, “Erbakan Haftası” olarak kutluyor.

Gemlik Anadolu Gençlik Derneği, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 7. Yılı dolayısıyla 24 Şubat-2 Mart 2018 tarihleri arasında, “Erbakan Haftası” olarak kutluyor.
Gemlik Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Caner LİMON, dernekte yaptığı basın açıklamasında;
Vefatının sene-i devriyesinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı rahmetle, minnetle ve özlemle anıyoruz, diyerek başlayan Gemlik Anadolu Gençlik Derneği başkanı Caner LİMON, sözlerine şöyle devam etti; ” Bu hafta, küresel bir oyunun parçası olmayı reddeden, edep ve ölçü ile nasıl siyaset yapılacağını yaşayarak gösteren, menfaatler uğruna sürdürülecek, izzetten uzak bir hayatı reddeden, yüreğinde Beyt-i makdis, gamzesinde Kudüs olan, Siyonizmi Ümmete tanıtan lider, T.C 54. Hükümetinin Başbakanı, Rahmetli Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN hocamızın, ahirete intihalinin 7. Sene-i devriyesini anma haftasıdır.
Erbakan hocamız, 21. Yüzyılın çağlara ve iklimlere seslenen lideri olmuştur. Sahip olduğu mütevazılığı, sabrı, mücadele azmi, keskin zekâsı ve sarsılmaz inancıyla, hayatı boyunca uyguladıkları ve yazdığı eserleriyle de vefatından sonra geleceğimize ışık olmuştur. ‘’Önce Ahlak ve Maneviyat’’ demiştir hocamız. “Bir Milletin asıl gücü; ne parasıdır, ne tankıdır ne topudur. Asıl gücü imanıdır, inançlı evlatlarıdır.” demiştir. Yoldan, köprüden, beton yapılardan önce, insanın inşaası için mücadele vermiştir. Umutları törpülenmiş, bir toplu iğne bile yapamayız, teslimiyetine büründürülmüş Anadolu insanına ”Ağır Sanayii Hamlesi ” ile umut olmuştur.
Yerli otomobil “Devrim’in fikir babalığını yapmış, TUSAŞ, TÜMOSAN, TEMSAN, DESİYAB gibi iktisadi, ekonomik ve Sınai hamleleri, kararlılıkla gerçekleştirmiştir.
Çözümsüzlüğün içinden, çözüm üreten bir lider olmuş.” İman varsa imkan vardır.” demiştir hocamız. Şahıslarla değil, Sistemle mücadele eden, ömrünü İslam birliğine adayan Erbakan hocamıza şükran ve vefa borcumuzu, O’nun yolundan sapmadan ve azimle yürüyerek ödeyeceğimizi ifade ediyor ve ruhu şad olsun diyoruz.
Bu vesile ile 2 Mart tarihinde, Din-Bir-Der Genel Başkanı Muhittin YILDIRIM ın katılımlarıyla Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştireceğimiz, Erbakan’ı Anma programımıza da tüm halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir