Yılmaz’dan Toktaş’a okkalı cevap

Yılmaz’dan Toktaş’a okkalı cevap

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kendisi ile alakalı açıklama yapan Toktaş’a cevap verdi.
Yılmaz açıklamasında; “İyi Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı sıfatını taşıyan Hasan Toktaş adındaki bir zat, partisinin ilçe kongresinde siyasi eleştiri sınırları dışına çıkarak ve haddini aşarak şahsımla ilgili algı operasyonuna girişmiştir.
1989 yerel seçimlerinden itibaren 29 yıldan beri bayrak asma afiş yapıştırma ile başlayıp, Milli Görüş ve Ak Partide değişik görevlerde bulunmuş, Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinde aralıksız koşturmuş şahsımı fetöcülükle itham etmek en basit ifadeyle ahlaksızlıktır, edepsizliktir, haysiyet cellatlığıdır.
Kilise defterine yazılan cümle 2010 yılında fetö haininin hoca zannedildiği dönemde sarfedilmiştir. O yıllarda siyasi büyüklerimizin, bir çok siyasi liderin ve hatta şimdiki Diyanet işleri Başkanımızın bu konudaki iltifatlarının yanında bu cümle kayda değer bir cümle değildir. Fetö, dinlerarası diyalog aldatmacası altında meğerse İslamı Protestanlaştırma şeytanlığı da yapmış, bizler de dünya barışına hizmet ediyor sanmışız. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle maalesef aldatılmışız.
Bir insanı geçmişte sarfetmiş olduğu tek cümleyle değil, hayatının ve yaptıklarının bütünüyle değerlendirmek lazım.
Gemlik’te 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı en etkili mücadeleyi verdik. Darbe görünümlü işgal projesinin daha ilk saatlerde Belediye merkezi anons sisteminden hemşehrilerimizi meydanlara çağırdık. O gece büyük risk oluşturan Askeri haranın tüm yollarını iş makinaları ve hemşehrilerimizle kestik. Valimizin talimatları üzerine İstanbul-Bursa karayolunun geliş-gidiş istikametinde yolu trafiğe kapattık. Darbenin ilk saatlerinde talimatımızla Asım Kocabıyık caminin minare mahyalarına “ Darbeye Hayır Demokrasiye Evet” yazılarını Türkiye’ de ilk defa bizler yazdırdık. Fetö ihanet çetesine tavrımız açıkken, bu aşağılık ve alçak iftirayı bize her kim atıyorsa, yazılı- görsel veya sosyal medyada her kim bizi itham eder şekilde yazıyorsa ahlaksızdır, edepsizdir, haysiyet yoksunudur, müfteridir. Açıkça anlaşılıyor ki; Yerel hizmetlerimizi hazmedemeyen Hasan Toktaş da 2014 seçimlerinde hezimete uğrattığım bir Belediye Başkan adayı kendi partisinden şimdilik İlçe başkanı, 2019 da tekrar Belediye Başkan adayı olacağı için ona yol açmak amacıyla böyle bir iftirayı tercih etmiştir.
Kamuoyuna bir kez daha ifade ediyorum ki; fetö terör örgütünün lideri 40 yıl kendisini Milletimize hoca diye yutturmuş gerçekte bir şarlatandır, 15 Temmuz Şehitlerimizin baş katilidir. Ekmeğini yediği, suyunu içtiği Ülkesini Türkiye düşmanlarıyla işgale yeltenen vatan hainidir. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, fetö’nün gerçek yüzünü ortaya çıkarma cesaretini göstermeseydi Milletimiz hâla hoca zannedecekti.
Ey Hasan Toktaş; 15 Temmuz ihaneti ortadayken ve vatan uğruna 250 şehidimiz varken, peşinden gittiğiniz lideriniz bu güne kadar fetö’ye katil diyebilmiş midir? Vatan haini diyebilmiş midir? Fetö’nün Vatan hainliğinden yargılanması gerektiğini, dolayısıyla ipini elinde bulunduran ABD’ nin Türkiye’ye iade etmesi gerektiğini söyleyebilmiş midir?. Söyleyemez çünkü; firari fetöcüler sizin liderinizi her fırsatta destekliyor ve siz de bu durumdan rahatsız olmadan aynı çatı altında siyaset yapıyorsunuz. Sonra da başkalarına çamur atıyorsunuz. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bizim hayatımız ve hizmetimiz ortadadır. Vatan hainleriyle hiçbir bağımız ve işimiz olmaz” dedi



(Son Güncelleme: 22 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir