DİNAMİK EKİP’TEN BİRLİK ÇAĞRISI

DİNAMİK EKİP’TEN BİRLİK ÇAĞRISI

DİNAMİK EKİP’TEN BİRLİK ÇAĞRISI

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası seçimleri öncesinde çalışmalarına hız veren Dinamik Ekip Heyeti ikinci istişare toplantısını gerçekleştirdi.
Çok sayıda şirket temsilcisinin katıldığı toplantıda geçen sürede yapılan çalışmalar değerlendirilip gelecek dönemde takip edilecek yol haritası belirlendi.
Heyetle paylaşılan raporda şunlar ifade edildi:
“İlk istişare toplantısında alınan kararlar doğrultusunda İlçe Kaymakamı, Müteahhitler Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası, AK Parti, CHP, MHP, Saadet ve İyi Parti ile birlikte mevcut GTSO meclis Üyeleri Mustafa Yiğit ve Yaşar Bektaş’ı ziyaret edildi. Bu ziyaretlerde Dinamik Ekip’in projeleri anlatıldı.
Tüm ziyaretlerde anlatılan projelere büyük bir teveccüh olmuş , Dinamik Ekip takdirle karşılanmıştır.
Bundan sonraki süreçte 4.Meslek Komitesi haricindeki diğer 10 meslek komitesindeki tekrar aday olan veya potansiyel aday olan arkadaşlar da ziyaret edilerek projeler kendilerine anlatılarak destek istenecektir.”
Dinamik Ekip istişare toplantısında, genel kanaat olarak GTSO seçimlerinde birlikte hareket edebilmek için ziyaretlere devam etme kararı çıkmıştır.



(Son Güncelleme: 22 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir