Takdir Kimin
Erdoğan Birleşmiş Milletlerde

Münbiç Neden Önemli-Genç Nüfus Göreve

Münbiç Neden Önemli-Genç Nüfus Göreve

Kuzey Suriye’de Amerika’nın ilk hedefi Kobani idi. Kobani’deki, Kürt,Arap ve Türkmen oranlarının değişmesi için, DEAŞ’ın saldırısına zemin hazırlandı.
Sonra, Amerika’nın desteğindeki (YPG) katlanılarak, Kobani DAEŞ’tan temizlendi. Aslında, Kobani ilk terörist DAEŞ’tan, ikinci terörist (YPG) ye devredildi.
Münbiç, 2012 yılında (ÖSO) ordusunun kontrolündeydi. Amerika bu defa DAEŞ’ı kullanarak, Münbiç’i (ÖSO) nun elinden aldı.
Ve . Artık kendi ordusu gibi destek verdiği (YPG) ye teslim etti.
Amerikan Saltanatı Bitecek
Amerika’nın Münbiç konusunda, ölümüne dirinç göstermesinin sebebi, yenilginin muhatabı kendisinin olacağıdır.
5000 Tır malzemeyi gönderen Amerika, tüm dünyaya rezil olacaktır. Amerika’nın Ortadoğu planlarının tümü başarısızlığa uğrayacak ve ‘’terör koridoru planı’’ çöpe atılacaktır.
Terörü Desteklediği İspatlandı
Amerikan istihbaratı tarafından, kongreye sunulan raporda, ‘’YPG, P.K.K’nın Milis gücü’’ denendi. Hep diyoruz, IŞID,DAEŞ,P.K.K,,PYD ve (YPG)nin kurucusu da, kullananı da ve destekleyeni de, Amerika’dır.
Bu örgütler, esk,i emekli asker ve istihbarat elamanları tarafından kurulmuş ve dünyanın pek çok bölgesinde, kullanılmıştır.
Ama. Alfabetik rumuzlu bu örgütler artık deşifre olmuştur. Amerika, operasyonlarını tamamlayamadan, tüm planlar çöpe atılacaktır.
Avro Doları Geçti
Tüm dünyayı kana bulayan ve tüm dünya devletlerini haraca bağlayan, ‘’Kof Deo’’ Amerika’nın çok yakın gelecekte çökeceğini, hep birlikte göreceğiz.
Avro’nun, dolar karşısındaki değer artışı, bu çöküşün en önemli göstergesidir. Doların Türkiye’deki kuruna değil Doların Avro karşısındaki gerilemesine, bakmalıyız.
En Genç Nüfus Bursa’da
Adrese dayalı sonuçlara göre, 2016 yılı itibariyle nüfusumuzun 79 Milyon 814 bin olduğunu öğrendik. Bursa dahilinde, 15 yaş ile 29 yaş arasındaki genç nüfus oranımızın, %22,14 olduğunu gördük.
Türkiye genelindeki genç nüfus oranının, %16,3 olduğu bir ülkede, Bursa’nın %22,14 olmasının, ne büyük bir şans olduğunu, anlamalıyız.
Ve. Bu yüksek oranlı genç nüfusu, en yararlı hedeflere yönlendirmeliyiz. Gençlere 18 yaşında seçilme hakkı vermekten, korkmayınız.
Bu hakkın verilmesi, tüm vekillerin 18 yaşında olacağı anlamına gelmez. Ama. Birkaç tane çok yetenekli gencimizi, en tepelerde görmek isteriz.
Unutmayalım, kadınlara oy kullanma hakkını, birçok Avrupa ülkesinden önce, biz vermiştik.
Günün Sözü
Bir devenin, iğne deliğinden geçmesi,
Zengin bir adamın, cennete girmesinden,
Daha kolaydır.
‘’İncil’’



(Son Güncelleme: 18 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir