DİNAMİK EKİP PARTİLERİ ZİYARET ETTİ

DİNAMİK EKİP PARTİLERİ ZİYARET ETTİ

GTSO seçimleri öncesinde adayların ziyaretleri de hız kazandı. 4. Meslek Komitesi adayı olarak iddialı bir çıkış yapan Dinamik Ekip temsilcileri Gemlik Belediye Meclisinde üyesi bulunan AK Parti, MHP ve CHP’yi ziyaret etti.
Dinamik Ekip adına Hamza Aygün, Ahmet Küçük, Emir Bektaş ve Murat Çakır siyasi parti ziyaretlerinde Gemlik için düşündükleri projeler hakkında parti temsilcilerine bilgi vererek destek istediler. Yerel seçimler öncesi partilerin aday belirlerken, Gemlik’in geleceği için hayata geçirecekleri mega projelerde kendileriyle uyumlu çalışacak kadrolara öncelik verilmesini talep ettiler.
Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet Gemlik yereliyle ilgili görüş alışverişinde bulundular. İslam, projelerini Gemlik için yapılması gereken ve faydalı projeler olarak gördüklerini ifade etti. İlçe Başkanı İslam Dinamik Ekibe çıktıkları yolda başarılar diledi.
Dinamik Ekibin ikinci durağı MHP oldu. Ekip ,İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve İlçe Yönetimi tarafından karşılandı. Dinamik Ekip temsilcileri burada da seçilmeleri halinde uygulamak istedikleri projeleri anlatarak destek talebinde bulundu. Özcanbaz, Gemlik’in değerli insanları bir araya gelmiş ve güzel hedefler ortaya koymuşlar. Bu durumdan Gemlik’in kazançlı çıkacağına inandıklarını ifade ederek Dinamik Ekibe başarılar dileriz dedi.
CHP İlçe Yönetimini de ziyaret eden Dinamik Ekip, İlçe Başkanı Cemil Acar ve Yönetimi tarafından misafir edildi. Acar böyle projeleri duymanın sevindirici olduğunu ve Gemlik’in geleceğine katkı sağlayacağını düşündüklerini söyledi. CHP ziyaretinde, Dinamik Ekip olarak siyasi partilerin görüşlerine her zaman önem verdiklerini belirttiler.
Tüm ziyaretlerin sıcak ve samimi bir ortamda geçtiğini ifade eden Ekip temsilcileri Siyasi Parti temsilcilerine özellikle Gemlik hakkında çıkarılan KHK ve Gemlik A.Ş. başta olmak üzere projelerinden bahsetti.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir