ALTIN KIZ OLİMPİYATA YELKEN AÇTI

ALTIN KIZ OLİMPİYATA YELKEN AÇTI

9-11 Şubat tarihleri arasında Denizli’de düzenlenen Gençler Türkiye Judo Şampiyonası sona erdi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 65 ilden 782 sporcunun mücadele ettiği Judo şampiyonasında Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan Semanur Erdoğan -70 kg bayanlarda zorlanmadan Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyayı boynuna taktı. +100 kg Erkeklerde Onur Kaya ise Türkiye 3. olarak ödül kürsüsünde yerini aldı.

Gemlik’ten 1 İdareci, 2 Antrenör, 10 sporcunun katıldığı Judo Gençler Türkiye Şampiyonasının tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar Gemlik adına önemli dereceler elde eden Semanur Erdoğan ve Onur Kaya’yı kutladı. Yakalanan başarılarla birlikte gururlandıklarını ifade eden Başkan Gandar, “Sporcularımızı, Judo Antrenörümüz İsmail Yıldız’ı ve sporcularımızın kıymetli ailelerini tebrik ediyorum. Tüm branşlarda başarı hedefleyen camiamız bu doğrultuda yürümeye devam ediyor. Elde edilen başarıları, kulübümüzde bu güzel ortamın oluşmasına katkı sağlayan ve her zaman maddi manevi yanımızda olan Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a armağan ediyoruz” dedi.

Judo Antrenörü İsmail Yıldız da yaptığı açıklamada,“ Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judocusu Semanur Erdoğan, rakipleri karşısında zorlanmadan Türkiye Şampiyonu oldu. Onur Kaya ise Şampiyonanın ilk maçında omzundan sakatlanmasına rağmen Türkiye 3.sü olarak bizi gururlandırdı” dedi. Kısa vadeli hedeflerinin Bulgaristan da yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonluğu ile Macaristan da yapılacak olan U-23 Avrupa Şampiyonluğu olduğunu ifade eden Yıldız, uzun vadede 2020 Tokyo Olimpiyatlarına katılmayı hedefliyoruz, destekleri için Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a, Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Hulusi Gandar ve yönetimine, Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Abdurrahman Dağlar’a, Judo branşında Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile yaptığı anlamlı işbirliği için de Gemlik Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Alican Durdu ile yönetimine ve sporcularımızın değerli ailelerine teşekkür ederim” dedi.

 

 



(Son Güncelleme: 13 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir