Takdir Kimin
Erdoğan Birleşmiş Milletlerde

Algı Operasyonları – Gemlik Belediyesi Atakta

Algı Operasyonları – Gemlik Belediyesi Atakta

“Nato”nun da AB’nin de bizi yutmak için hazırda beklediklerini anladık. Bizi Malta gibi Hırvatistan gibi ve Bosna – Hersek gibi sadece itaat eden bir ülke haline getirmek istediklerine şahit olduk. 1990 yılında başlayan birinci Irak savaşından beri Amerika ve Almanya ortaklığının döktüğü kan, milyonları aştı. Yapacağımız ilk çalışma özellikle Amerikalı yetkililerin İŞID, DAEŞ, PKK VE PYD ile ilgili itiraflarını dosyalamak olmalıdır.
Amerika’ya Algı Operasyonu
Bu bilgileri baştan Ortadoğu ülkeleri olmak üzere Kuzey Afrika ve tüm dünya ülkeleri ile paylaşmalıyız. Şimdi tüm dünyada algı operasyonları savaşları yaşıyoruz. Amerika şimdi Türkiye’yi terör örgütü ilan ettiği ÖSO ile işbirliği yapmakla suçlamaya uğraşıyor. Bu konuda, Birleşmiş Milletlere baskı yapmasına rağmen Çin ve Rusya karşı çıktı. Bizi üzen konu ise ÖSO hakkında CHP’nin de aynı safta yer almasıdır.
CHP’nin Yeri Neresi
Halbuki CHP’nin Amerika terör örgütlerini kuruyor ve destekliyor ve kendi kurduğu örgütlerle, müttefiklerini savaştırıyor demesi lazım. Amerika, Türkiye içindeki bazı kesimlerden destek görmeseydi, 5 bin tır silah göndermezdi. Amerika Türkiye’ye, Membiç’e girmeyin dedi. Ertesi gün, aynı cümleyi CHP’de tekrar etti. Yapmamız gereken, Amerika’nın en yalnız olduğu bu dönemde “terör örgütlerine destek veriyor” sloganıyla harekete geçmektir.
Elimizde, Amerikalı yetkililerinin açıklamaları var. Görüntüler var Tüm dünya ülkeleri belki böyle bir uyanış beklemektedir. Kudüs konusunda olduğu gibi, Amerika bir kez daha yalnız kaldığını, hissetmektedir. Amerika bu konuda yara aldığı taktirde Almanya’nın kılı bile kıpırdamaz Türkiye’nin artık yeni yol haritasını belirleme zamanı gelmiştir.
Bölgesel Güç Olalım
Artık, 10 bin kilometre uzaktaki dostluk ve müttefiklik yerine komşularımızla dostluk kurmalıyız. Bize en uygun rol bölgesel liderlik rolüdür. Rusya ile, İran ile, Irak ile ve Suriye ile yakın ilişki kurmalıyız. Hatta Yunanistan ile bile, itiş kakıştan uzak durmalıyız. Tabi ülkemizin çıkarlarına uygun bir dostluk ve komşuluktan yana olduğumuzu da belirtmeliyiz.
Belediyenin Tanıtım Atağı
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın özellikle “Bina Bazlı Dönüşüm” konusunda yurt çapında bir atağa geçtiğini, görüyoruz. Deniz kumu kullanılan binaların demirlerinin de çürük olduğunu bu vesile ile öğrenmiş olduk. Bina bazlı dönüşüme dört elle sarıldıkça “Gemlik Taşınıyor” sloganlarının hiçbir önemi kalmayacağını hep birlikte göreceğiz.



(Son Güncelleme: 12 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir