Mamak Belediye Gemlik Körfezinde Boğuldu…

Mamak Belediye Gemlik Körfezinde Boğuldu…

Mamak Belediye Gemlik Körfezinde Boğuldu…

Türkiye Basketbol 2.ligi 14 Hafta Karşılaşmasında Gemlik Basketbol evinde Mamak Belediyeyi 74:66 yendi.
Gemlik ilçe spor salonundaki yaklaşık 850 kişiye yakın Gemlik halkının önünde başlayan müsabakaya Gemlik Belediye Başkanı Sayın Refik Yılmaz , Gemlik Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce , Gemlik Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt , Gemlik Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran , Akparti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve Yönetimi , Chp İlçe Başkanı Cemil Acar ve Yönetiminin , Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcının destek verdiği müsabakada basketbol severler son saniye kadar heyecanlı bir maç izlediler.
Gemlik Basketbol periyota Gökhan, Melih , Cem , Yavi , Oğuzhan ilk beşi ile başlarken Mamak Bld. Serkan , Berkay , Sinan , Doğan , Ömer ile başladı .Cem Han ile kazandığı hava atışını alan Gemlik Basketbol karşılıklı boş geçen hücumlara 8:36 saniyede Alinin bulduğu 2 sayı ile başladı. Melihin elinden bulduğu 3lük ile 1periyotun 1,44 saniyesinde Gemlik Basketbol aradaki farkı 10 sayıya çıkartmasına rağmen Mamak Bld attığı 5 sayıya engel olamayınca periyotu 18-15 öne girdi. 2.ci periyota Serkan’ın elinden bulduğu 2 sayı ile başlayan Mamak Bld. Skoru 18:17 getirdi. Gemlik Basketbol Cihan Hafızoğlu yaptığı savunma ve bulduğu 3’lük ile periyotun 7:11 saniyesinde skoru 24:17 taşıdı. 2.periyotun son 43 saniyesinde Hüsnü Güler ile bulduğu 2 sayı ile Gemlik Basketbol devreyi 37:30 önde tamamladı.
3.ceyreğe Ömer ile bulduğu 3 sayı ile başlayan Mamak Bld.’ye aradaki farkı 4 sayı indirdi. Çeyreğin 4:54 saniyesinde Gökhan Şenol ile bulduğu 3 sayı ile aradaki farkı 11 sayı çıkaran Gemlik Basketbol savunmada yaptığı hatalar ile periyotu 19:21 kaybetti. Son çeyreğe Mamak Bld. Mehmet ile bulduğu 3’lük ile başlayarak aradaki farkı 3 sayı indirdi. Mert Yavi ile aldığı savunma ribauntlarına Gökhan ve Serdarın bulduğu sayılar ile cevap veren Gemlik Basketbol periyotun 3:29 saniyesinde skoru 72:59’a getirdi. Mamak Bld son dakikalarda Görkemin elinden bulduğu 3 sayı ve Doğan’ın attığı 2 sayı ile farkı 6 sayı indirmesine rağmen son 38 saniyede Gökhan Şenol’un elinden bulduğu 2 serbest atışı sayı çevirince müsabakadan 74:66 galip ayrılan taraf Gemlik Basketbol oldu.
Gemlik Basketbol ‘da Melik Kabakçı 12 sayı , 2 ribaunt , 2 asist – Gökhan Şenol 11 sayı , 2 ribaunt , 2 asist – Mert Yavi 11 sayı , 7 ribaunt , 1 asist – Oğuzhan Yarol 11 sayı , 5 ribaunt , ile oynarken Serdar Yavuz 5 sayı , 5 asist ile öne çıkan isimler oldular.
Mamak Belediyede Ömer Kaan Göğüş 11 sayı , 4 ribaunt – Doğan Deniz Yiğit 9 sayı , 4 ribaunt , 4 asist – Sercan Tülek 9 sayı , 7 ribaunt ile oynarken Görkem Sönmez attığı 15 sayı ile müsabakanın en skoreri oldu.
1 .Periyot 18:15 Gemlik Basketbol
2.Periyot 19:15 Gemlik Basketbol
3.Periyot 19:21 Mamak Belediye
4.Periyot 18:15 Gemlik Basketbol
Maç Sonucu 74:66 Gemlik Basketbol
Bu gün Gemlik Protokolü ve Gemlikli Basketbol severlerin desteği ile kazandık diyen Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut Müsabakanın başından sonuna kadar tribünlerin desteği arkasına alan takımımız müsabakayı 8 sayı ile kazanmayı bildi. Takımımız puanını 21’e çıkararak 6. sıraya yükselmesinin mimarları Menajerimiz Yahya Gümüş ‘ün önderliğindeki teknik ekibi ve Sporcuları kutluyorum.. Bugün bizi yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen Gemlik Belediye Başkanı Sayın Refik Yılmaz , Gemlik Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce , Gemlik Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt , Gemlik Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran , Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve Yönetimi , Chp İlçe Başkanı Cemil Acar ve Yönetimi ve Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’ya teşekkür ederim dedi.



(Son Güncelleme: 11 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir