Yeni Adliyenin şantiyesi kuruluyor

Yeni Adliyenin şantiyesi kuruluyor




Yeni Adliyenin şantiyesi kuruluyor

Gemlik’te uzun süren mücadeleler sonucunda ihalesi yapılan Gemlik Adliye Sarayının şantiyesi kuruldu. Kurulan şantiyede çalışmalar son hızla sürüyor.

Aseltaş Yapı Anonim, Gen-Ka Ticaret Şirketi tarafından ihale yoluyla yapımı üstlenilen Gemlik Adliye Binasını inşaatının kurulan şantiyesini incelemek üzere Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Adliye Yazı İşleri Müdürü Ali Kemal Şahin ve firma temsilcileri, inşaatın alanını inceleyerek fikir alışverişinde bulundular.

Dönüşüm, Kamu Binalarında Sürüyor

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Gemlik’te uzun uğraşlar sonucunda yeni Adliye Binasının şantiyesi kuruldu. Bu süreçte bize destek verenlere çok teşekkür ediyoruz. Bilindiği gibi değişime kamu binaları ile başladık. Gemlik’te bulunan eski Adliye binasının durumu ortada. Yıkımı sonrasında, demirlerinin kaynak olduğu ve önemli risk taşıdığı gözlendi. Kirada bulunan Gemlik Adliyesi de yeni binasına geçmiş olacak. Gemlik’e yakışır bir adliye tasarlanmış, inşaat sonrasında da örnek bir bina olacağını düşünüyoruz” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir