Takdir Kimin
Erdoğan Birleşmiş Milletlerde

Gemlik Olduğu Yerde Kalacak

Gemlik Olduğu Yerde Kalacak

Manastır bölgesinde, ek bir Gemlik oluştu. Yaklaşık 300 hektar alana kurulacak, 8 bin yeni konutta, Gemlik için ilave yerleşim alanı olacaktır.
Ankara’daki ‘’itibarsızlaştırma’’ tipi, muhalefet tarzından uzakta durmalıyız. Bu tür politikaları, Gemlik ilçesine bulaştırmaktan, çekinmeliyiz.
Gemlik gibi bir ilçede, hepimiz birbirimizi, çok iyi tanırız. Güzel hizmetleri takdir ettiğimiz gibi, yanlış uygulamaları da eleştirmekten, kaçınmalıyız.
Mesela. 2005 yılına kadar Gemlik iskelesinden yapılan, tahmil ve tahliyeler sırasında, saçılan pisliği, yaşanan trafiği ve çıkan gürültüyü, hepimiz hatırlarız.
Eleştiriler Yapıcı Olsun
O dönemi, bizler gibi yaşayan bir meclis üyesinin, sahil bölgeleri depomu olacak tipindeki sorusunu, ciddiye almayız.
Ankara siyasetinde sık sık gündem değişir, ama ilçede yaşayan halk, bu türlü provakatif eleştirileri, hiç unutmaz. Biz de, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın ‘’bina bazlı dönüşüm’’ modelini, destekliyoruz.
Bu model bir bakıma, ‘’Gemlik olduğu yerde kalacak’’ demektir. Bina bazlı dönüşüm demek, bir anlamda ‘’deprem öldürmez, kötü inşaat öldürür’’ demektir.
Dönüşüm projelerinin, ister büyük dönüşüm olsun, ister bina bazlı dönüşüm olsun, ‘’tüm Gemlik’in partiler üstü bir projesi olduğunu’’ iktidar ve muhalefet olarak, birlikte kabul etmeliyiz.
Hepimiz, destek vermeliyiz ve zaman kaybına sebep olacak müdahalelerden, kaçınmalıyız.
Bursaspor Nefes Aldı
Beşiktaş ile Bursa’da yaptığımız maçtan önce, bir puana razıydık. Ama. Maçtan sonra, Beşiktaş’ı elimizden kaçırdığımıza üzüldük.
Takımın mücadele gücünü ve kaleci Harun’un kurtarışlarını görünce, çok sevindik. Trabzonspor’dan transfer edilen Yusuf’u güzel oyunu ve taraftarı sakinliğe davet eden davranışları nedeniyle, tebrik ediyoruz.
Beşiktaş’tan aldığımız bir puan, cetveldeki yerimizi değiştirmedi. Malatya’nın da, aynı puanla onuncu sırada yer aldığını, belirtelim.
Yeni stadımız, zemin yönünden içimize sinmedi. 30 bin seyircinin geldiği bir stadın zeminin, mükemmel olması gerektiğini, vurgulamalıyız.
Günün Sözü
Seni kendi ağzın değil.
Başkaları övsün.
‘’İncil’’



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir