ARTVİNLİLER DERNEĞİNDEN REFİK YILMAZ’A ZİYARET

ARTVİNLİLER DERNEĞİNDEN REFİK YILMAZ’A ZİYARET

ARTVİNLİLER DERNEĞİNDEN REFİK YILMAZ’A ZİYARET

Gemlik Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği yeni yönetim kurulu üyeleri, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, projelerini anlattı.
Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği yeni yönetim kurulu başkanı Hasan Yavuz, Gemlik Belediyesi ile sosyal ve kültürel projelerde devam eden işbirliğinin kendi dönemlerinde de devam edeceğini vurgulayarak, diğer yöresel derneklerle olan işbirliklerinde diyaloğa önem vereceklerini ifade etti. İlk etapta kültürel etkinlikler, geziler, piknikler, döner günleri ve tanışma organizasyonları ile toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Hasan Yavuz, 7 Mart Artvin’in Kurtuluşunun 97.yılı etkinlikleri kapsamında, Gemlik Belediyesi işbirliği ile, birbirinden güzel ses sanatçılarının yanı sıra yöresel ikramlarında olacağı büyük bir organizasyon hazırlığında olduklarının müjdesini verdi. Başkan Yavuz, Birlik ve beraberlik içinde, daha güzel ve yaşanabilir Gemlik için Belediye ile uyum içinde hareket edeceklerini sözlerine ekledi.
Hasan Yavuz başkanlığındaki yeni yönetime başarılar dileyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, İlçemizde ki tüm derneklerimizi önemsiyor ve değer veriyoruz. Birlikte ve dayanışma içerisinde yapılabilecek her türlü etkinliğe evet diyoruz. Farklılıklarımız zenginliklerimizdir. Gemlik’te yöresel derneklerin öncülük ettiği, barış ve kardeşlik havasını, kültürel ve sosyal organizasyonlarla pekiştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.



(Son Güncelleme: 6 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir