Takdir Kimin
Erdoğan Birleşmiş Milletlerde

Kıdemli CHP Tabanı Tedirgin

Kıdemli CHP Tabanı Tedirgin

Kılıçdaroğlu’nun yönettiği (Yeni – CHP)’nin altı ok hedefleri ile bağdaşmadığını görüyoruz. Altı Ok’un içinde milliyetçilik ilkesi olmasına rağmen, Yeni – CHP’nin bu milli operasyonu itibarsızlaştırma gayreti içinde olduğunu hissediyoruz.Eski – CHP ise, milli meselelerde kucaklayıcı bir tavır vardı. Amerika’ya karşı, mesafeli bir duruş vardı. Yeni – CHP’de, Amerika’ya da Fetö’ye de, bir destek görüntüsü seziyoruz. Amerika, Afrin operasyonunu itibarsızlaştırmak için, ÖSO birlikleri içinde, terör örgütleri var dedi. Ardından, sanki düğmeye basılmış gibi, Yeni CHP’den ÖSO ile ilgili suçlamalar gelmeye başladı.
İşin özü şudur, terör koridoru için Amerika, YPG’yi koruyor ve silahla donatıyorsa, Türkiye’nin kara savaşında ÖSO’ya destek vermesi de odur. Altı ok’tan biri de devletçiliktir. Bu devlet operasyonunda, Bahçeli ve Perinçek hükümet ve devlet ile yan yana durabiliyorsa bu tabloyu Yeni – CHP’yi yönetenler iyi okumalıdır.
CHP Tabanı Tedirgin
Yeni CHP’ye oy veren, Kıdemli CHP tabanının, Kılıçdaroğlu yönetimi ile aynı çizgi de olmadığını gözlüyoruz. Afrin operasyonunun en kritik gündeminde ÖSO ile silahlı kuvvetlerimiz arasında kurulan dayanışma konusunda, yıpratıcı ve suçlayıcı açıklamalar yapılması, Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’ye yakışmamıştır. Bu tür açıklamaların sadece Türkiye kamuoyunu değil, kıdemli CHP tabanını da rahatsız ettiğini seziyoruz.
Amerika Zor Durumda
Amerika, Kıbrıs Barış Harekatından sonra, İkinci büyük “şoku” Afrin operasyonunda yaşamaktadır. Türkiye’yi, bağırırlar çağırırlar ama son hamleyi yapamazlar. Onları önemli olaylarda sürekli oyalarız. Arada bir, okşayıcı sözler de ederiz ve öfkelerini geçiririz diye, düşündüler. Kıbrıs Barış Hareketından sonra, Türkiye’ye ambargo konmasına öncülük ettiler
Halk CHP’ye Niçin Kızıyor
Amerika, Kıbrıs Barış Harekatında yaptığı gibi, Afrin harekatında da, ikinci bir ambargo koymanın yollarını aramaktadır. CHP’de ÖSO’yu bir terör örgütü gibi göstererek, Amerika’nın değirmenine su taşıyor. Ayrıca ÖSO konusunda hem Amerika’nın hemde, CHP’nin aynı zamanda suçlama harekatı girişmesi, dikkatlerden kaçmamıştır.
Finalistler Belli Oldu
Türkiye kupasında, yarı finallere kalan dört takım belli oluyor. Beşiktaş gergin bir maçtan sonra, Gençlerbirliği’ni yendi. Fenerbahçe deplasmanında Giresunspor’u yendi Galatasaray Konya’da beraberliği yakaladı. Akhisar ile Kayserispor ise, puanları paylaştı. Şimdi yapılacak ikinci maçlardan sonra yarı finalistler belli olacak.
GÜNÜN SÖZÜ
Biri sana kötülük ederse, unut Ama sen birine kötülük edersen unutma.
“Halil Cibran”



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir