SAADET PARTİSİ DERNEK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR…

SAADET PARTİSİ DERNEK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR…

SAADET PARTİSİ DERNEK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet ile Gemlik Karadenizliler Derneği Başkanı seçilen Yusuf Güngör Al ve yeni yönetimini ziyaret etti.

Dernek başkanı Yusuf Güngör Al; Saadet Partililere yapmış olduğu ziyaretten dolayı şahsı ve arkadaşları adına teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi. “Derneğimizin kuruluş amacı; öncelikle üyelerimizin sosyal ve kültürel birlikteliğini sağlamaktır. Bunun yanında, karadeniz bölgesi içerisinde yer alan illerimiz ve bu illerimiz adına kurulan dernekleri bir çatı altında yani federasyon oluşumu içerisinde toplamak istiyoruz.” şeklinde konuşan Yusuf Güngör Al, Saadet Partisi ile ilgili olarak,  Saadet Partisinin gerek yerel gerekse genel siyaset içerisindeki uzlaşmacı tavrını görüyor ve takdir ediyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde, bu anlayışa sahip siyasi partilere başarılar diyoruz” dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız “Sayın başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileriz.” diyerek başladığı konuşmasının devamında şunları söyledi: “Nasıl ki, dernekler dahi bir federasyon çatısı altında birleşmek ihtiyacı duyuyorsa ülke olarak da birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Saadet Partisi olarak düşüncemiz, öncelikle ülkemizdeki birlik ve beraberliği tesis etmektir. Bunu sağlamak içinde tarihimize bakmak yeterli olacaktır. AB – ABD sevdası ve siyaseti ile bu birlikteliği sağlayamayız. Bizim medeniyetimiz Avrupa Birliği medeniyetinden çok daha köklü ve çok daha insancıldır. Batı ve ABD’nin iki yüzlü politikası bu gün bizi haklı olarak Afrin’e müdahele etmek mecburiyetinde bırakmıştır. Yaşananların bu noktaya gelmesindeki en büyük etken dost kabul ettiğimiz İsrail ve müttefik kabul ettiğimiz ABD’nin büyük İsrail projesi doğrultusunda çalışıyor olmasıdır. Bu şer güçlerin emellerini boşa çıkartmak için İslam Birliği’ni kurmak zorundayız.” diyen Yıldız ayrıca; “Afrin operasyonunda şehit olan vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

(Son Güncelleme: 29 Ocak 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir