Durdu ailesi babasını kaybetti

Durdu ailesi babasını kaybetti

Durdu ailesi babasını kaybetti

MHP Gemlik Eski İlçe Başkanı, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Osman Durdu ve Gemlik’in spor camiasının önde gelen isimlerinden Alican Durdu’nun babası Ahmet Durdu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede 80 yaşında vefat etti.

Merhumun cenazesi Gemlik Asım Kocabıyık Camiinden kaldırıldı. Yoğun yağmura rağmen, önemli sayıda katılım sağlanan cenazeye; MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Milletvekilleri Kadir Koçdemir ve Atilla Kaya, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Muhammet Tekin, MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir, GTSO Başkanı Kemal Akıt, GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, Kurum, Dernek, Spor Kulübü ve STK temsilcileri de katıldı.

Durdu ailesi babasını kaybetti

Ülkücü camiadan eski ve yeni pek çok ismi de bir araya getiren cenazede, cenaze namazını Gemlik Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı kıldırdı. Merhumun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Gemlik yeni mezarlığında toprağa verildi.

Gemlik Gündem Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan Rahmet, Kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

(Son Güncelleme: 22 Ocak 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir