Esnaf Kefalet’te Avcı'ya Güven Oyu

   Esnaf Kefalet’te Avcı’ya Güven Oyu

   Esnaf Kefalet’te Avcı’ya Güven Oyu

Gemlik Esnaf Kefalet Kooperatifi, Kanun değişikliği sonrasında 3 yılda bir seçim yapılacağı değişikliğini doğrudan uyguladı. Mali genel kurul ile birlikte, genel kurulunu da yapan Kooperatifte, Mevlüt Avcı ve yönetimi, üç yıllığına yeniden seçildi.

Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen genel kurula, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Siyasi Parti temsilcileri, GTSO Başkanı Kemal Akıt ve yönetimi, STK ve dernek temsilcileri ile Gemlik Esnaf Kefalet Kooperatifinin ortakları katıldı.

Divan Başkanlığına, çeşitli dönemlerde Kooperatiflerde gören alan Murat Özkarakurt getirildi. Divan oluşması sonrasında, genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

TAHMİNİ BÜTÇE 1 MİLYON 382 BİN TL

Genel Kurulda Çalışma, faaliyet raporları ve bütçe bilgilerini Kenan Karakaş okudu. Karakaş; ‘’65 ortağımız yapılandırmaya dahil olmuş. Bu süreçte kooperatifimiz, 138 Bin TL’den feragat etmiştir. 2017 yılında 794 Bin 634 TL gider, 970 Bin TL gelirimiz olmuştur.  2018 yılı tahmini bütçemiz ise 1 Milyon 382 Bin TL olarak  belirlendi. Üç yıllığına seçildiğimizden dolayı 2019 yılında %10, 2020 yılında da %10 artış ön görülmüştür’’ dedi. Raporlar ve bilanço oybirliği ile kabul edildi.

Açık oylama sonrasında yönetim şu isimlerden oluştu; Mevlüt Avcı, Sedat Gürle, Mehmet Bıyık, Ayhan Gündoğdu, İsmail Kardoruk. Denetim Kurulu; Mehmet Cessur, Murat Arslan. Bölge Birliği Temsilcileri; Mevlüt Avcı, Sedat Gürle, Kenan Karakaş.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir