Asansör Yıllık Kontrol Hizmeti Sözleşmesi İmzalandı

Asansör Yıllık Kontrol Hizmeti Sözleşmesi İmzalandı

Asansör Yıllık Kontrol Hizmeti Sözleşmesi İmzalandı

24 Haziran 2015 tarih ve 29396 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde Gemlik Belediyesi ile A tipi Muayene Kuruluşu olan, 3EN Periyodik kontrol Mühendislik Hizmet Makina İnşaat Taahhüt San. Ve Tic. Ltd. Şti. arasında, Asansör Yıllık Kontrol Hizmeti sözleşmesi imzalandı. Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen imza törenine, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, 3EN Periyodik kontrol Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Acavit, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Makine Yüksek Mühendisi A.Sadık Hekimoğlu ve 3EN Periyodik kontrol Makine Mühendisi B.Anıl Öksüzoğlu katıldı.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Osman Acavit arasında imzalanan sözleşme, 1 Mart 2018 ile 29 Şubat 2020 tarihleri arasını kapsıyor. 2 yıllık sözleşme gereği, ilçedeki tüm asansörlerin yıllık kontrol hizmetleri, güvenliği, işletilmesi yönünden uygun olarak çalışıp çalışmadığı ve muayenesi ile raporlandırılması, 3EN Periyodik kontrol Mühendislik Hizmet Makina İnşaat Taahhüt San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılacak.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, asansör işletme, bakım ve periyodik kontrolünün, Gemlik halkının sağlığı ve güvenliği için önem arz eden bir konu olduğunu ve gereken hassasiyeti gösterdiklerini ifade ederek, sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

3EN Periyodik kontrol Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Acavit ise Gemlikli vatandaşların daha güvenli asansöre binebilmeleri için hizmet vereceklerini ve güvenli yeşil etiketli asansörlere bindirmeyi taahhüt ettiklerini ifade etti.

(Son Güncelleme: 17 Ocak 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir