Takdir Kimin
Erdoğan Birleşmiş Milletlerde

Emlak Değerleri İle Siyaset Yapılmaz

Emlak Değerleri İle Siyaset Yapılmaz

Re – Max Araştırma şirketi, son 10 yıldaki gayrimenkul fiatları konusunda İstanbul’u konu alan bir fiat analizi yayınladı. Son 10 yıl içinde İstanbul’daki gayrimenkul fiatlarında, %174 artış olduğunu öğrendik.

Emlak Dövizden Kıymetli

Son 10 yıl içinde, İstanbul’un ilçelelerindeki gayrimenkul artış oranları şu şekilde gerçekleşti.

Kadıköy’de ki artış %291

Beşiktaş’taki artış %288

Bakırköy’deki artış %272

Sarıyer’deki artık %259

oldu. Aslında, İstanbul ilçeleri ile, Gemlik İlçesi arasında deprem riski ve popürlerlik açısından benzerlik görüyoruz.

Gemlik’te Emlak Kaybetmez

Hizmete giren Osmangazi köprüsü ile, Gemlik daha da değerlenmiştir. Gemlik’li için, İstanbul’da, Bursa gibi günübirlik gidip gelinecek şehir haline gelmiştir.

Emlak Değerleri ile Oynamayın

Amaç, Belediye hizmetlerine karşı bir muhalefet ise, emlak fiatları ile oynamak tehlikelidir. Gemlik taşınıyor cümlesi ile, emlak fiatlarının yarıyarıya veya üçtebir seviyesine düştüğünü iddia etmek, haksızlıktır. Böyle ortamlarda, siyasiler ve ilçe dinamikleri tarafından yapılacak sakıncalı açıklamalara, ucuza yer kapatmak için, fırsat bekleyen spekülatörlariden başka, hiç kimseye yaramaz

Belediye Hızlı Başladı

Gemlik için çıkarılan, kararname ile ilgili çalışmalar, hızlı başladı. Konu, önce Gemlik meclisinde tartışıldı. Bir kaç gün sonrada, geniş katılımlı ve Bursa destekli koordinasyon toplantısında, görüşüldü.

Büyük Dönüşüme İlk Adım

Ardından, 13 Ocak tarihinde, Büyük Dönüşümün ilk adımı olarak, 224 konutun temeli atıldı. Temel atma töreninde, halka güven verici açıklamalar yapıldı.

Gönül Rızasıyla Olacak

Şehirde, hiç kimsenin evinin zorla alınmayacağı uygulamanın gönül rızası ile yapılacağı vadedildi. Büyük dönüşüm içinde, Gemlik Belediyesi’nin dışında, Büyükşehir’in ve TOKİ’nin de olması, Gemlik halkına güven vermiştir.

Terör Ordusu Sınırda

Amerika, 4 bin tır silahla desteklediği YPG’yi, “Kuzey Ordusu olarak isimlendirdi Pentagon ve CİA ortak yapımı olan bu terör ordusunun, Kobani yakınlarında konuşlanacağı anlaşıldı. İBLİD’i bombalayan Esed’de Amerikanın güdümünden henüz kurtulamadı. Amaçları, Türkiye, Rusya ve İran üçlüsünü dağıtmaktır. Esed’de Amerika’ya son hizmetlerini veriyor.

Koreliler Akıllandı

Amerika, Kuzey Kore’yi de Güney Kore’yi de kullanmayı amaçlıyordu. Ama, Kuzey Kore ambargoyu  yedikten sonra, Güney Kore ile yakınlaştı. Kuzey Kore 2018 olimpiyatları için, Güney Kore’ye kafile gönderme kararı aldı. Güney Kore ise, Kızey Kore’ye uygulanan “Uluslararası Ambargo” kararının dışında kalmak için çaba göstermektedir.

Türkiye Örnek Olsun

Nato, son örnekleri ile, kenti ortaklarını yutan bir aygıt olmuştur. Biz 1950’li yıllarda, Nato ortağı olduğumuz için Kore’de yüzlerce şehit vermiştik. Şimdi ise, sınırımızda Amerika’nın kurduğu ve en modern silahlarla beslediği YPG terör örgütü ile, çarpışmak üzereyiz. Düşmanlıkta, Amerika mı ilk sırada, karar veremiyoruz. Ama tüm terör örgütlerinin kurucusunun, destekleyicisinin ve azmettiricisinin Amerika olduğunu, artık çok iyi biliyoruz.

GÜNÜN SÖZÜ

Eline, beline, diline sahip ol

İncinsen bile incitme

“Hacı Bektaş Veli”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir