Beştaş ve Tektaş İçin En Doğru Adres Lizay PIRLANTA!

 

Beştaş ve Tektaş İçin En Doğru Adres Lizay PIRLANTA!

Kadınlar için takı oldukça önemlidir. Özellikle tektaş yüzük hayalini pek çok kadın kurmaktadır. Yüksek fiyatlardan satışa sunulan tek taş yüzükler, genellikle evlilik yıl dönümlerinde, evlenme tekliflerinde ya da diğer günlerde çok satılmaktadır. Lizay Pırlanta bu alanda olağan üstü modellere ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle pırlanta ve altın tek taş yüzük seçenekleri oldukça fazladır. 0,03’ten başlayarak 1 karata kadar değişen yüzük seçenekleri ile Lizay Pırlanta her kadına hitap edecek ürünlere ev sahipliği yapmaktadır.

0,35 karat pırlanta beştaş yüzük0,40 karat pırlanta beştaş yüzük0.44 karat pırlanta beştaş yüzük
Ürünlerin fiyatları ise karat oranına göre değişiklik göstermektedir. 250 TL’den başlayarak 45.000 TL’ye kadar artan fiyatlar ile pek çok ürünü burada bulabilmek de mümkündür.

0,70 karat pırlanta baştaş yüzük0,75 karat pırlanta beştaş yüzük0.80 karat beştaş yüzük
Bir diğer model ise tartışmasız beştaştır. Kadınlar taşı arttıkça, yüzüklere daha da çok bağlanmaktadır. Özellikle beştaş yüzükler son dönemlerde alyans olarak da kullanılmaktadır. Üstelik %50 indirim avantajları ile pek çok ürün çok uygun fiyatlara satın alınabilmektedir. İndirimler beş taş ve tek taş ürünleri için de geçerlidir.

0.11 karat tektaş pırlanta yüzük0.13 karat pırlanta tektaş yüzük0,15 karat pırlanta tektaş yüzük
Fiyatlar

Tektaş yüzüklerde aynalı modeller de bulunurken, aynasız modelleri de bulabilmek mümkündür. Altın ve pırlanta seçenekleri olan beş taş yüzüklerin fiyatları da 1.300 TL ile 28.000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Pırlantalarda karat değeri arttıkça ürünlerin fiyatında da artış olmaktadır. İndirimli ürünler farklı özelliklere sahipken pek çok üründe de geçerliliğini korumaktadır.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir