Gazetemizde 10 Ocak Günlüğü

Gazetemizde 10 Ocak Günlüğü

Gazetemizde 10 Ocak Günlüğü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle,  Gazetemizi Ak Parti ilçe başkanı Yaşar İslam ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve Yönetim Kurulu üyeleri,  İlçe Emniyet müdürü Abdulkadir Yüce, Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt, Saadet  Partisi Kadın Kolları Başkanı Aynur Uzun ve yöneticileri, Müteahhitler  Derneği başkanı Ömer Uslu ile İbrahim Baki ve Hacı Örnek, Türk Eğitim Sen Gemlik Başkanı Mesut Rahmi Bayram ziyaret ettiler. CHP ilçe Başkanı Cemil Acar ve yönetim kurulu da gün dolayısıyla ilçe medyasına kahvaltı düzenledi.

Ak Parti’den Çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam ve yönetim kurulu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

Son günlerdeki Gemlik’te yaşanan sıkıntılara değinen Yaşar İslam Gemlik’te ki taşınma olayı yanlış anlaşıldığını ve Gemlik’in taşınmayacağını dönüştüreceğini belirtti. İnsanlarımızın haber alma özgürlüğü için çalışan gazetecilere ayrıca teşekkür etti. İslam Topal’a kalem seti hediye etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hurşit Topal ise, Adalet ve Kalkınma Partisinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ve Gemlik halkının daima doğru haberi alması için çabalarının süreceğini belirtti.

MHP’li Özcanbaz ve Ekibinden Ziyaret

MHP Gemlik İlçe Başkanı Özcanbaz teşekkür ederek başladığı konuşmasında, vatandaşların haber alması için gecesini gündüzüne katan basın mensuplarının ne kadar zor ve zahmetli bir görev icra ettiklerinin farkındayız. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman basımızın yanındayız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüz kutlu olsun dedi. Özcanbaz ve beraberindekiler Topal’a Atatürk’ün basın ile alakalı sözünü yer aldığı tablo hediye etti.

Gemlik Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hurşit Topal ise, Ziyaret için MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz’a ziyaret için teşekkür etti

Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı’ndan Gazetemize Ziyaret

Gemlik Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce ve Jandarma Komutanı Barış Bozkurt 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

Gemlik Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Gemlik’imizin güvenliği için çalışıyoruz. Bu konuda basının bize olan desteğini yanımızda hissediyoruz. Çoğu olayda basın mensubu kardeşlerimizle mesaimizi paylaşıyoruz dedi.

Gemlik Jandarma Komutanı Barış Bozkurt ise, Basın milletin gören gözü, duyan kulağıdır. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutlar başarılarınızın devamızı dileriz dedi

Gazetemiz İmtiyaz sahibi Hurşit Topal Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce ve Gemlik Jandarma komutanı Barış Bozkurt’a ziyaret için teşekkür etti.

Saadet Partisi Kadın Kollarından Gazeteciler Günü Ziyareti

Gemlik Saadet Partisi Kadın Kolları Aynur Uzun ve yönetimi Gemlik Gündem Gazetesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Aynur Uzun, 10 Ocak 1961 yılından itibaren “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak andığımız bu önemli günde, siz değerli basın mensuplarını içtenlikle tebrik ediyoruz.

Bilgiye ulaşmanın kolay olduğu fakat doğru bilgiyi bulmanın zorlaştığı günümüzde, basın mensubu kardeşlerimizin büyük bir özveri ile çalıştıklarının farkındayız. Bu sebeple hak ve adaletin tesisi için kaleminizden dökülen her bir sözcüğün, bizim için değeri büyüktür. Bu kutsal vazifenizde bizleri desteği her zaman sizlerle olacaktır dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hurşit Topal ise, Gemlik’te vatandaşlarımızın doğru haberi alması için gece gündüz demeden ekip olarak  çalıştıklarını belirterek Saadet Partisi Kadın Kollarına teşekkür etti.

Gemlik Müteahhitler  Derneği başkanı Ömer Uslu ile İbrahim Baki ve Hacı Örnek ile  Türk Eğitim Sen Gemlik Başkanı Mesut Rahmi Bayram’da Gazetemizi ziyaret ederek, bu anlamlı günde desteklerini esirgemediler.

Gemlik Gündem Gazetesi  ailesi olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Münasebetiyle ziyaretimize gelen, çiçek gönderen, mesajla bu günümüzü kutlayan tüm dostlarımıza teşekkürler…..

 

 

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir