Takdir Kimin
Erdoğan Birleşmiş Milletlerde

Sessiz Sedasız Bir Yılbaşı

Sessiz Sedasız Bir Yılbaşı

2018 yılına giriş, geçmiş yıllara nazaran çok sessiz oldu. Aslında bu sessizliğin sebebi, sadece terör korkusu değildi. Pek çoğumuz yeni yıla, sıradan bir gün gibi girdik. Coşkunun yokluğu , sadece maddi imkansızlıktan dolayı değildir.Halkımız ve özellikle gençlerimiz, kutlama gecesi yaşanan coşkuya da pek özenmedi.

Önceliklerimize Döndük

Türk halkı son yıllarda, çok acılar yaşadı. Şehitlerimiz nedeniyle içimiz kan ağladı. Dost bildiklerimizi en azılı düşman olarak görünce içimiz acıdı.

Değerlerimiz Yaralandı

Nato’nun ortaklarını yutan bir siyasi aygıt olduğunu öğrendik. Çocuklarımızı teslim ettiğimiz “Hizmet Hareketinin” , yabancı servilere hizmet ettiğini anladık. Birkaç yıl önce henüz olanın bitenin, farkına varamamıştık. Ama 2017 yılı, bizim Amerika’yı da, Avrupa Birliğini de FETÖ’yü de tam tanımamıza yardım etti. Kısacası 2017 yılı komşularımızı ve ortaklarımızı tanımamızı sağladı. Daha da önemlisi 2017 yılı bizimde kendimizi ve birbirimizi tanımamızı sağladı.

15 Temmuz’un Artçıları

15 Temmuz’da darbeden de öte, olaylar yaşadık. Ama 2017 yılında ise 15 Temmuz’un artçı şoklarını gördük. Demokrasi ve adalet diye, her fırsatta konuşan ve yürüyenlerin, Aslında bir darbesever olduklarını anladık.

Hani Amerika, nasıl Mısır’a demokrasi yerine “Sisi” yi getirdiyse, bizim darbe severlerin de aynı kafada olduğunu hissettik.

Bir Yapıyoruz Bir Bozuyoruz

Kuzey Suriye’deki ateşkesin sağlanması için, Soçi’de Rusya ile yapılan toplantılara, PKK ve YPG’nin katılmalarını önledik. İşte bu zamanda, Esed’te PKK ve YPG’yi hain Amerika’yı da destekçi ilan etmişti. Cumhurbaşkanımızın ise Tunus’ta yaptığı konuşmada, Esed’i de terörist ilan etmesi, bu an yaşanan sürece uygun düşmedi.

Cenk Everton’a Gidiyor

Beşiktaş’lı Cenk’in futbolu kadar, sağlam karakteri de, hepimizi etkilemiştir. İstim üzerinde olduğu dönemlerde bile yedek kulübe de beklemeyi, sorun yapmadı. Sabretti, çok çalıştı ve fiziğine çok iyi baktı. Almanya’da doğan ve Alman genç milli takımında oynayan Cenk Tosun, iki ülkenin pozitif yönlerini, kendi kişiliğinde  toplamayı beceren, ender bir futbolcudur. Şimdi, bu değerli futbolcu nedeniyle hepimiz Everton’un maçlarını da, ilgi ile izleyeceğiz.

Beşiktaş’tan Doğru Karar

Cenk Tosun’u, rekor bir bonservis bedeli ile satan Beşiktaş, doğru olanı yaptı. Bayern Münih maçını düşündü ve gelecek için, en akıllı kararını verdi. Halen tatilde olan Süperligin ikinci yarıda, futbol dolu geçmesini diliyoruz. Skandal kararlardan ve ağır sakatlıklardan uzakta kalan maçlar izlemek istiyoruz

GÜNÜN SÖZÜ

Öyle bir ömür geçir ki.

Herkes ağlasın öldüğünde

Sen mutlulukla gülümse

Eninde sonunda, bütün servetin sensin

“Yratius”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir