Küçük Dostlar Üşümesin

Küçük Dostlar Üşümesin

Küçük Dostlar Üşümesin

Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü  ve Gemlik TSO Gazi İlkokulu ve  Ortaokulu öğrencilerinin yapmış olduğu “Küçük Dostlar Üşümesin”  konulu sosyal duyarlılık projesine destek olarak sokak hayvanları için önemli bir projeye daha imza attı. Öğrencilerin kendi imkanları ile yaptıkları kedi ve köpek evleri Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin uygun noktalarına yerleştirildi. Gemlik’te yaşayan sokak hayvanlarının kış mevsiminde evsiz kalmasının bir nebze de olsa önüne geçildi. Öğrencilerin zaman zaman ziyaret edebileceği ve mama bırakabilecekleri kedi ve köpek evleri, Gemlik Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü sokak hayvanları ekipleri tarafından belirli periyotlarla hem kontrol edilecek hem de mama ihtiyaçları karşılanacak. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın da onay ve destekleri ile bu güzel projeleri devam ettireceklerini ifade eden Belediye Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre, “Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Gazi İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Sinan Sevinç’e, Tema İlçe Temsilcisi Eşref Turan’a ve  Gemlik TSO İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine bu anlamlı projede yer aldıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde, tertemiz bir ortamda sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yaparak rehabilite edildikten sonra tekrar yaşadıkları doğal ortamlarına kavuşturmak için 2 Veteriner Hekim ve 10 personel ile hizmet verdiklerine dikkat çeken Sabri Emre, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan, Kedi Evleri bölümünün de kısa süre içinde hizmete gireceğini müjdeledi.

 

 

 

(Son Güncelleme: 3 Ocak 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir