GSTO’da 2017’nin Son Meclisi

  GSTO’da 2017’nin Son Meclisi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası 2017 yılının son meclisini yaptı.

GTSO Meclis başkanı Paşa Ağdemir başkanlığında toplanan mecliste Kasım ayı faaliyet raporu onaylanırken, Merhum Mehmet Yıldırım’dan boşalan meclis üyeliği görevine de Necati Aydın katıldı.

Yönetim kurulu başkanı Kemal Akıt ve yönetimin tamamının katıldığı meclis toplantısında oda meclis üyelerine plaket verildi.

Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, ” başarılı bir dönem geçirdik. Yönetim kurulu tarafından hazırlanan dönemimize ait çalışmaların yer aldığı kitapçıklar önünüzde yer alıyor. Seçimler ileri bir tarihe alınmamış olsaydı, bu günlerde görevimizi ve dönemimizi tamamlamış olacaktık. Güzel ve başarılı çalışmalarımızın birer simgesi olan plaketler hazırlattık. Odamızın 120.kuruluş yılı ile alakalı faaliyetlerimizde devam edecek” dedi.

Toplantıda daha sonra GTSO yönetim kurulu başkanı Kemal Akıt ve Meclis başkanı Paşa Ağdemir olmak üzere tüm oda meclis ve yönetim kurulu üyelerine plaket takdim edildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir