Aydın;  Keşke Kanunla Geçseydi

Aydın;  Keşke Kanunla Geçseydi

 

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Gemlik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette 696 sayılı KHK’da bulunan Gemlik maddesini değerlendirdi.

Acar; Bir Sabah Kalktık Gemlik Taşınıyor Denildi.

Öncelikle ziyaret için teşekkür eden Cemil Acar, çok güçlü bir yönetim kadrosuyla göreve geldiklerini  belirtti Gemlik’te yerel ve genel seçimlerde başarıyı sağlayacağımıza şüphelerinin olmadığını belirtti. Son günlerde çıkan kararname ile ilgili konuşan Acar, bir sabah kalktık haberlerde Gemlik taşınıyor denildi. Bu maddede üç siyasi partinin mutabakatı varken meclisten ve tüm hatları belli olarak geçmeliydi dedi.

Erkan Aydın; Kaş Yapalım Derken Göz Çıkmasın

Bursa Milletvekili Erkan Aydın ise,  Bu önemli dönemde bizlere büyük işler düşüyor. İşçisi, memuru, iş adamı herkes aynı fikirde herkes geminin battığının farkında. Biz batan gemide kamara kavgası yapıyoruz. Milletimize umut olacağız doğru çalışmalar ile Gemlik’te Belediyeyi alabilir ve Gemlik’in özlem çektiği sosyal demokrat belediyeciliğe kavuşturabiliriz. Hep birlikte üzerimize düşün ne varsa yapmak zorundayız.

Gemlik hakkında çıkan KHK ile de konuşan Aydın, KHK’nın ucu açık ve koordinatlar belli değil boşaltılan alanlar yeşil alan olarak değerlendirilemeli ve İstanbul  gibi beş katı yıkıp yirmi beş kat imar verilmemeli mecliste üç siyasi partimizin ilçe başkanını TBMM’de ağırladık hazır mutabakat varken kanunla ve meclisten geçmesi lazımdı Biz Gemlik’te yapılacak herhangi bir dönüşüme karşı değiliz ama halkımızın kafasındaki soru işaretlerinin giderilmesi gerekmektedir

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir