SAADET’TEN MİMARLAR ODASI ZİYARETİ

SAADET’TEN MİMARLAR ODASI ZİYARETİ

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Gemlik Mimarlar Odası Başkanı seçilen Betül Arı ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Saadet Partisinin yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan başkan Betül Arı; “Mimarlar ve mühendisler odası olarak, odamıza bağlı tüm arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak mesleki çalışmalarını kolaylaştırmak ve mesleğin gelişimini sağlamak mimarların birbiri ve özellikle halkımız ile muhatabı olduğumuz belediye çalışanlarıyla aralarında olan ilişkilerinde dürüstlüğü hakim kılmak, disiplini korumak amacıyla hizmet veren bir odayız.” diyerek Oda’nın amacına değindikten sonra şunları söyledi.

“Halkımız ve belediyemiz arasında çalışan bir köprü vazifesindeyiz. Bu sebeple de diyoruz ki; Belediye ve dolayısı ile hizmete talip olacak siyasi partiler biz mimarları unutmamalı, imar planlarını hazırlamada ve uygulamada bizlerin de görüşlerini almalı. Gemlik’e yaraşır ve yakışır bir şehirleşme istiyorsak bunu uzlaşma ve istişare içerisinde yapmalız.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Saadet Partisi İlçe Balkanı Ahmet Vakkas Yıldız ise; “Mimarlar Odasını, diğer meslek kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte ilçemizin siyasal yaşantısının etkin bir öğesi olduğunu düşünüyor ve değer veriyoruz. Sizin de belirttiğiniz gibi, ilçemizi ilgilendiren her konuda istişare yapılması ve görüş alışverişinde bulunulması gerektiğini düşünüyoruz. Milli Görüş Belediyeciliği ile bu istek ve düşüncelerininiz hayal olmadığını göstereceğiz; çünkü Milli Görüş Belediyeleri sadece bir siyasi partinin değil tüm siyasi partilerin ve o partilere gönül verenlerin belediyesi olarak çalışan bir sistemdir. Saadet Partisi olarak Gemlik Belediyesinin anahtarlarını aldığımız gün Milli Görüş Belediyeciliği’nin nasıl işlediğini ve ne demek olduğunun canlı şahidi olacaksınız.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

(Son Güncelleme: 25 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir