Takdir Kimin
Erdoğan Birleşmiş Milletlerde

İnegöl İl Olur Mu? – Amerika’dan Gövde Gösterisi

İnegöl İl Olur Mu? – Amerika’dan Gövde Gösterisi

Yerel seçimler yaklaştıkça, bazı şehirlerin Büyükşehir statüsüne sokulacağını, göreceğiz. Nüfusu artan bazı Büyükşehirlilerin ise, yeniden düzenleneceğine ve bazı ilçe Belediyelerinin ise, bölüneceğine tanık olacağız.

İnegöl İl Olacak Mı?

Kılıçdaroğlu, kısa bir süre önce İnegöl’ün il olması için teklif verileceğini, söyledi. Durduk yerde verilen bu teklifin, perde arkasında neler var. Ankara, İstanbul ve İzmir’de hayır oyu çıkınca CHP Bursa’yı hedefine aldı.

Ak Parti’nin oy deposu sayılan İnegöl, Bursa’dan ayrılırsa, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, CHP’nin şansı artar. Belki Mustafa Bozbey’de, Nilüfer Belediyesi’ni bırakarak, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olur

Her parti senaryosunu, kendi yazıyor.

İnegöl CHP’ye Geçer Mi

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl AK Parti ilçe başkanı Bursa’da göreve başlayınca, İnegöl’de ki AK Parti teşkilatında bir zayıflama olur ve biz İnegöl’de de kazançlı çıkarız diye düşünüyor CHP’liler

Peki Nilüfer’de Ne Olacak

AK Parti cephesi ise, Nilüfer’i Mustafa Bozbey’in elinden alamayacağını, iyice anladı. Belki de, Nilüfer ilçesini siyaseten bölerek, Mustafa Bozbey’in oylarının bir kısmını almayı amaçlayacaktır. Gelişen teknoloji, partilerin eline çok ayrıntılı istatistikler veriyor. Artık her parti, hangi mahallede, hangi sokakta, kimin kime oy verdiğini adı gibi biliyor.

Amerika’nın Gövde Gösterisi

Amerika, açıkladığı güvenlik belgesi ile, dünyada karışmadığı devlet bırakmadı. Kuzey Kore ile İran’ı tehlikeli ülke ilan etti. Rusya ve Çin için rakibimiz dedi, ama düşmanımız diyemedi.

Avrupa Birliğinden fazla bahsetmedi. Müstakil İngiltere ile, zaten petrolün olduğu her yerde, savaşıyor. Türkiye’yi, kağıt üzerinde düşman ilan etmedi ama, FETÖ ve PKK maşasıyla, Türkiye’ye yapmadığı kalleşliği bırakmadı. İsrail’in yanına, Suudi Arabistan’ı ve Mısır’ı da, yapıştırdı.

Geçmişte, Saddam’a düşman olanlar, Amerika ve Irak’a yerleşince Saddam dönemini aramışlardır. Yakın zamanda Mısır halkı da Suudi Arabistan halkı da, eski günlerini arayacaklardır. Mısır ve Suudi Arabistan artık bir mafya devletinin ve İsrail’in emrine girmiştir.

Ve bu iki ülke, tüm İslam dünyasının hedefindedir. Çok yakında, bu iki ülkenin Müslümanlıkla da hiçbir ilgilerinin olmadığını göreceğiz.

Amaç Nedir

Amerika’nın ve İsrail’in amacı, sadece Ortadoğu petrollerini ele geçirmekle, sınırlı değildir. Yeni hedef, Doğu Akdeniz doğal gazını da, ele geçirmektir. Mısır’ı da İsrail’in yanına almasının, sebebi budur. Yarın Kıbrıs’ın güneyinde de kendini gösterecektir.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayat merdivenlerini çıkarken.

İnsanlara iyi davranın

Çünkü inerken yine.

Aynı insanlara rastlayacağız

“Cenap Şehabettin”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir