Metruk binalar korkutmaya devam ediyor

  Metruk binalar korkutmaya devam ediyor

Gemlik’te Ziraat bankası arkasında bulunan ve otopark için kamulaştırılarak boşaltılan binada zaman zaman meydana gelen yangınlar çevre halkını ve otoparka araç bırakan vatandaşları korkutuyor.

Otopark içinde bulunan ve belediye tarafından kamulaştırılan binada yangın çıktı. Yanan evi gören çevre sakinlerinin itfaiyeye haber vermesi sonucu olay yerine gelen ekipler yoğun parklanma sonucu bölgeye giremedi ve yangına bölge dışından müdahale etmek zorunda kaldı. İtfaiye aracı dar sokakta başka bir aracada çarparak maddi hasar verdi. Çıkan yangında herhangi can kaybı ve yaralanma olmadı.

Vatandaş korkuyor

Olay yerinde toplanan çok sayıda vatandaş bu binaların tinercilerin ve hapçıların mekanı olduğunu metruk binaların yıkılmaması sebebiyle gece bu bölgenin güvensiz olduğunu  öne sürdüler. Vatandaşlar zaman zaman ısınma amacı ile yakılan kontrolsüz ateşin çevredeki binalara ve otoparkta bulunan araçlara zarar vermesinden korktuklarını ifade ettiler.

 

(Son Güncelleme: 22 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir