YILDIZ; SON GÜNLERDE YAŞANAN ÇİFTE STANDARTLARI HOŞ KARŞILAMIYORUZ

YILDIZ; SON GÜNLERDE YAŞANAN ÇİFTE STANDARTLARI HOŞ KARŞILAMIYORUZ

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas YILDIZ 23 Aralık 2017 Cumartesi akşamı saat 20:00’de düzenleyecekleri konferans ve konferans salonu ile alakalı olarak bir basın açıklaması düzenledi.

Yıldız, şunları söyledi: “Öncelikle, tüm Gemlik halkımızı 23 Aralık 2017 cumartesi akşamı saat 20:00’de 11 Eylül Belediye Düğün Salonunda Genel Başkan Yardımcımız İlyas TONGÜÇ’ün katılımı ile düzenleyeceğimiz konferansımıza davet ediyorum.

Aslında, konferansımızı Sosyal Yaşam Merkezinde yapmayı planladık ve bu konu ile alakalı 29.11.2017 tarihinde 26754 sayılı dilekçe ile Gemlik Belediyesinin ilgili birimine müracaatımızı yaptık. Söz konusu tarihte salonun partimize tahsis edilmesini rica ettik. Aynı zamanda Mahalli İdareler Başkanımızla birlikte, salonun sorumluluğunu üstlenen Gemlik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ile makamında görüştük.

Fakat, İlgili birimin müdürü olan beyefendi bize salonun çatısının aktığını ve her an yıkılabileceğini, belediyenin böyle bir sorumluluk alamayacağını, oradaki insanların canına zarar gelmesinden endişe ettiklerinden salonu veremeyeceklerini beyan ettiler. Şimdi Belediye yetkililerine ve Sayın Başkanımız Refik YILMAZ’a sormak isterim.

Saadet Partisi’ne salonu niçin vermediniz? Esmekte olan Saadet rüzgarından bu kadar korkmayınız. Bizler belediyeyi aldığımız zaman parti ayrımı yapmadan tüm Gemlik’e adil bir şekilde hizmet yapacağız.

Çatısı akan ve yıkılma riski bulunan bir yapıyı hiç kimseye vermeden orayı onarıp tamir edip her kesime vereceğiz.

Gelelim asıl meseleye sizler yıkılmasından korktuğunuz Sosyal Yaşam Merkezini insanlara değer verdiğiniz için mi Saadet Partisine veremediniz?

Peki sorarım  size aynı salonu bizim program tarihimiz olan 23 Aralık’tan tam 1 hafta sonra Adalet ve Kalkınma Partisinin yapacağı kongreye vererek, oraya gelecek olan halkımızı hiç mi düşünmediniz. Buradaki tutarsızlığın farkında değil misiniz?

Güzel Gemlik’imizi kutuplaştırarak niçin çifte standart yapıyorsunuz. Artık bu çağ dışı, ilkel siyasetinizden Gemlik halkı bıktı. Bizler sadece kendi partisi ve şahsi çıkarlarını düşünen belediye ve başkanı istemiyoruz.

Ayrıca,  “Ülke ve Gemlik ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörü yeterince sıkıntı içerisinde olduğu bu günlerde Gemlik Belediyesinin üzerine düşen görevleri layıkıyla yapmaması sebebiyle daha da sıkıntı içerisine girmiştir. Bazı sebeplerden dolayı inşaatçılık, ilçemizde durma noktasına gelmiştir. Bu konunun muhatabı olduğu için Sayın Belediye Başkanımız Refik YILMAZ’a ve ilgili müdürlere soruyoruz;

Planlı Alanlar TİP  İmar Yönetmeliğine geçilmesi öncesinde, belediyeye projelerini sunan müteahhitlerin akıbeti ne olacak? Farklı belediyeler, bu sorunu kendi bünyesinde çözerken, siz neden çözüm için muhalefeti ortak etmeye çalışıyorsunuz? Gemport’un hisselerini satarken ya da ilçemizi ve halkımızı ilgilendiren hangi konuda muhalefetin onayını ve desteğini istediniz de şimdi destek istiyorsunuz?

Neredeyse Gemlik’teki tüm müteahhitler belediye ile sorun yaşarken, Gemlik’in en büyük müteahhidi olmaya aday Gemlik Belediyesi’nin  Cihatlı’daki toplu konutları nasıl oluyor da sorunsuz ve rahat bir şekilde çalışmalarına devam edebiliyor? Bu da başka bir çifte standart değil mi ?

Sayın Başkan; biz ayrıcalık ve çifte standart istemiyoruz. İlçemizde yaşayan ve inşaat sektörü sayesinde  geçimini sağlayan çok sayıdaki işveren, işçi, esnaf ve bunların ailelerini düşünmenizi, bir an için bile olsa empati kurmanızı istiyoruz. Aldığınız veya almadığınız kararların vicdanları rahatsız ettiğini ve insanımızı sıkıntıya düşürdüğünü bilmenizi istiyoruz.”

diyerek sözlerine son verdi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir