ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞIYORUZ

ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞIYORUZ

ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞIYORUZ

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Özel Gemlik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde tanıştığı küçük Berfin’e verdiği sözü yerine getirerek, doğum gününde yalnız bırakmadı.

Başkan Refik Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör ile birlikte, Hamidiye mahallesi krom Sokak’ta ikamet eden, Kaya ailesini, evinde ziyaret ederek, doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.

15 yaşına giren Berfin ile doğum günü pastasını birlikte kesen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, her sağlıklı vatandaşın bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak, “ Berfin kızımız ile Özel Eğitim Merkezi ziyaretimiz esnasında tanışma fırsatı bulduk ve doğum gününde de mutluluğuna ortak olmak istedik. Berfin kızımızın, yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış, hayata bağlı, neşeli ve zeki bir evladımız. Kendisine doğum günü kutlaması için söz vermiştik. Hem verdiğimiz sözü tutmuş olduk, hem de engelsiz doğum günü kutlaması gerçekleştirdik. Engeller sevgiyle birlikte aşılır. Tüm engelli kardeşlerimiz ve evlatlarımız bizim için ayrı bir değere sahip. Onların mutluluğu çalışma azmimizi arttırıyor. Berfin kızımıza yeni yaşının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, ailecek sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür temenni ediyorum” dedi.

Sürpriz ziyaretin ardından Başkan Yılmaz, Berfin’e çeşitli hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Son Güncelleme: 20 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir